Чому Путін скасував повітряну частину параду і боїться майбутньої хірургічної операції

15:01 10 травня 2022 р.

Фото до новини

У путіна зараз дві основні проблеми: як не здохнути під ножем хірурга і як не прокинутися після операції вже фактично поваленим.

Про це у телеграмі повідомив канал інсайдерської інформації Генерал СВР, пише Dailylyviv.com

"По-перше, треба пояснити чому вчора було скасовано повітряну частину параду перемоги. У москві причина проста - президент росії путін боїться можливого "удару з повітря". Те, що путін банальний боягуз і параноїк, знає його оточення. В інших регіонах повітряну частину параду було скасовано, що називається "за компанію", щоб скасування в москві не викликало особливої ​​уваги.

По-друге, варто звернути увагу на те, що путін обрав найбільш неемоційну і неінформативну промову до дня перемоги з підготовлених для нього помічниками, а після власноручних правок президента, промова стала настільки сірою й невиразною, що викликала здивування та масу питань у оточення, які очікували будь-що, але тільки не "жалюгідне шамкання ні про що" (цитата дуже близької до президента людини).

Путін останнім часом перебуває в пригніченому стані, і тут велику роль відіграє підготовка до майбутньої хірургічної операції, яка має пройти в найближчому майбутньому. Сама операція, за словами лікарів, нескладна, але ризики завжди існують, а наскільки швидко президент відновиться і зможе повноцінно виконувати свої функції,  взагалі велике питання. Лікарі вважають, що для поновлення путіну знадобиться від двох днів. У будь-якому разі ризики для путіна високі, і, мабуть, саме це основна причина того, що у своїй промові президент вирішив обійти всі гострі теми, максимально згладив порядок денний, побоюючись викликати непотрібні потрясіння надмірно емоційною і рішучою риторикою. Сюди можна занести і відсутність планів та перспектив у його монолозі. У путіна зараз дві основні проблеми: як не здохнути під ножем хірурга і як не прокинутися після операції вже фактично поваленим. Незавидне становище у напівтрупа".

Раніше опозиційні джерела інформації ерефії повідомляли, що на час операційного втручання обов'язки президента тимчасово виконуватиме Ніколай Патрушев, секретар ради безпеки рф. ТОй Патрушев, який має намір хробити наступником путіна свого сина Дмітрія, міністра сільського господарства рф, якому в жовтні виповниться 45 років. Він має три дипломи: закінчив універистет, дипломатичну академію і академію ФСБ.

Путіна можуть усунути від влади ключові люди в Кремлі, – екскерівник МЗС Росії

Путіна отруять, підірвуть або застрелять - ексагент DGSE

Гітлер і Путін: однакові війни нацистів і рашистів (відео)

 

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів