Нанопрезидент погрожує Україні втратою суверенітету

10:52 3 червня 2022 р.

Фото до новини

Україна під впливом Заходу відійшла від реалістичних позицій на переговорах з РФ і призупинила діалог, це веде до зменшення шансів на дипломатичне врегулювання конфлікту, вважає заступник голови ради безпеки РФ Дмітрій Мєдвєдєв.

"Шанси, на жаль, не покращуються, а погіршуються", - сказав він в інтерв'ю телеканалу "Аль-Джазіра", відповідаючи на питання щодо перспектив політичного врегулювання ситуації. Про це з посиланням на Інтерфакс пише Dailylviv.com

За словами Мєдвєдєва, "якийсь час тому Україна нібито виявила бажання домовлятися за ключовими моментами, причому на порівняно, на наш погляд, реалістичну позицію".

Мєдвєдєв пояснив, ця позиція полягала в тому, "щоб визнати реалії: і територіальні реалії (те, що сталося з Кримом, те, що сталося з Донбасом), та реалії, пов'язані з участю у міжнародних організаціях, включаючи військові блоки".

"Іншими словами, відмовитися від участі в НАТО і проводити нейтральну політику в цьому напрямку, а також провести часткову демілітаризацію та провести цілу низку інших важливих, на наш погляд, речей. Про це йшлося і під час зустрічей наших делегацій і на білоруській землі, і в Стамбулі, і в онлайн-режимі", - додав Мєдвєдєв.

"Але в якийсь період - явно під впливом тих закликів, які Київ чує з Вашингтона та Брюсселя, - вони ці переговори призупинили. Тим самим ситуація не поліпшилася, а певною мірою навіть погіршилася", - констатував заступник голови ради безпеки.

На його думку, тепер "ситуація розвивається зовсім за іншим сценарієм".

"Тобто, іншими словами, по суті відбувається подальший розвиток спеціальної військової операції. Хоча мали шанс постаратися або спробувати домовитися з нами на цю тему", - сказав Мєдвєдєв у зв'язку з цим.

«Чим це загрожує? По суті одним - втратою національного суверенітету", - наголосив Мєдвєдєв.

Нагадаємо, що Дмітрій Мєдвєдєв (клички - 1. Айфончік (Айфоня) 2. Головастік 3. Діма Твітер (Твіттерьоніш) 4. Кривавий карлик 5. Лунтік 6. Медвежуть 7. Мендель 8. Менька 9. Нанопрезидент (Нанопрезік) 10. Прійомнік), за інсайдерськими повідомленнями, що не викликають сумніву, є алкоголіком, позбавленим Путіним у Кремлі реальної влади. Під час запою буйного Медведєва навіть б'є охорона за наказом Путіна. Усю свою потрібність Владіміру Путіну тепер він демонструє радикальними коментарями, які раніше традиційно озвучував уже покійний епатажний політик Владімір Жіріновскій. За однією з версій, саме Жіріновскому належать слова: "Росія переможе (у війні з Україною - ред.) і нехай я здохну, якщо брешу!" Можливо, Мєдвєдєв йде тим самим шляхом.

Син Мєдвєдєва - Ілля, який жив у США, нещодавно позбавлений там візи на перебування і має покинути цю країну.

"Путін вирішує проблему-2024". Що відбувається в Росії?

Якщо Швеція та Фінляндія приєднаються до НАТО, росія збільшить війська, - медведєв

Головна мета вторгнення Росії – це повне знищення українського народу, - дослідження

Кремль скаженітиме в Україні за варварським сирійським сценарієм

Український громадянин Невзоров має 1 184 070 підписників у телеграмі

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів