Кремль скаженітиме в Україні за варварським сирійським сценарієм

18:20 2 червня 2022 р.

Фото до новини

Представник Генерального штабу Збройних сил України передбачив основні цілі російських окупантів на найближчу перспективу.

Заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов сказав на брифінгу, що "стратегічна мета президента Російської Федерації залишається незмінною: знищення України як держави», пише Dailylviv.com.  На його думку, Росія передбачає зосередження зусиль на окремих ключових напрямках фронту, і зокрема на сході й півдні України.

Паралельно  з військовими діями ворог буде намагатися дестабілізувати внутрішньо-політичну і соціально-економічну ситуацію в Україні.

Для цього відбудеться нарощення інтенсивності застосування авіації і ракетних ударів по позиціях українських військ, а також по цивільних і логістичних об’єктах на всій території України. За варварським сценарієм так званого «сирійського досвіду».

Згодом окупанти намагатимуться оточити й знищити угруповання об’єднаних сил, створити стійкий сухопутний коридор з Ростовської області РФ до тимчасово окупованого Криму і далі до молдовської території Придністров’я. Росія хоче позбавити Україну виходу до Чорного і Азовського морів.

Загарбники намагатимуться виявляти і зривати маршрути логістичного забезпечення українських військ, знищувати бази, склади, арсенали озброєння і військової техніки, боєприпасів та інших запасів. Також окупанти будуть прагнути зривати постачання озброєння і техніки від західних партнерів України.

Громов запевнив, що українські військові роблять усе можливе і неможливе для стримування супротивника.

Ракетний удар по Стрийщині: затримуються 13 потягів, 1 не курсуватиме, - залізниця

З Чорного моря вилетіли 8 ракет: ППО збиває (доповнюється)

Ракети разом з громом: ворог атакував Дніпропетровщину

Росія розпочала навчання з ракетними ядерними силами

Президент розповів про щоденні втрати серед українських військових і замахи на себе й свою родину

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів