Росія буде націлюватись на маршрути, які використовують для постачання зброї, - США

08:29 20 квітня 2022 р.

Фото до новини

Сполучені Штати вважають, що Росія буде націлюватись на маршрути, які використовують для постачання зброї, каже оборонний представник США.

Про це інформує CNN, пише Dailylviv.com.

Сполучені Штати вважають, що Росія буде націлюватись на маршрути, які використовують для постачання зброї, за словами представника оборонного відомства, щоб уповільнити постачання зброї США та партнерів, які надходять в Україну.

За словами чиновника, російські війська не часто завдають ударів по рухомим цілям, таким як конвої або залізниці, але вони можуть спробувати знищити мости, дороги та рейки, які використовуються для транспортування зброї та припасів до країни.

За словами чиновника, навіть якби росіянам вдалося пробити ці маршрути, вони не змогли б повністю зупинити поставки, бо надходить багато вантажів.

Зброя в Україну: США та країни-партнери відправили в Україну майже 70 000 одиниць протитанкової та протиброньової зброї, включаючи Javelins, NLAW, РПГ тощо, сказав чиновник. Поставки також включали майже 30 000 зенітних ракет, таких як Stingers, і близько 7 000 пускових установок для цієї зброї.

Раніше цього місяця голова Об'єднаного комітету начальників генерал Марк Міллі повідомив комітету з питань збройних сил Сенату, що близько 60 000 одиниць протитанкової зброї та 25 000 одиниць зенітної зброї було відправлено в країну. Відтоді США санкціонували ще сотні мільйонів доларів військової допомоги.

Залужний розказав Міллі про складну обстановку на сході і півдні України

США доставлять зброю Україні впродовж кількох діб

Зараз Україна має більше доступних літаків-винищувачів, ніж два тижні тому, - Пентагон

Українську військову техніку ремонтуватимуть у Чехії

Румунія передасть Україні партію летальної зброї

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів