Населення підбурює до акцій проти проведення АТО секта догналітів, – Львівська архієпархія УГКЦ

09:44 4 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Львівська архієпархія УГКЦ важає за необхідне звернути увагу українського загалу на деструктивні й небезпечні для українського суспільства дії адептів догналівської секти, які можуть спровокувати заворушення та неспокій в Галичині, а можливо – й більш масштабніше.

Прес-служба Львівської архієпархії УГКЦ попереджає, що цими днями активізувалася агітаційна діяльність сектантського угруповання догналітів, яке напередодні Майдану 2013-2014 закликало Росію та Білорусію ввести в Україну війська під виглядом миротворців. А під час Майдану це угруповання неодноразово створювало конфліктні ситуації виразного політичного характеру.

На даний момент надходить інформація, що ці особи розгорнули серед населення Галичини агітаційну роботу, з метою дискредитації боротьби нашого народу та проти проведення на східних теренах України АТО. В особливий спосіб є викривлене представлення УГКЦ, яку догналівська пропаганда в унісон з пропагандою Кремля звинувачує в розпалюванні війни.

Відтак Львівська архієпархія УГКЦ важає за необхідне звернути увагу українського загалу на деструктивні й небезпечні для українського суспільства дії адептів догналівської секти, які можуть спровокувати заворушення та неспокій в Галичині, а можливо – й більш масштабніше.  

Львівська архиєпархія УГКЦ також закликає вірних не брати участі у заходах, які можуть містити християнську символіку, але не відповідають духу Української Греко-Католицької Церкви, адже зорієнтовані на провокування чергових конфліктів.  

«Зараз, коли український народ обстоює своє Богом дане право на життя і мирний розвиток, наше християнське сумління змушує нас звернути увагу на небезпеку, яка може суттєво нашкодити всьому українському народу. Також закликаємо усіх наших вірних та усіх людей доброї волі не піддаватися на догналівські провокації, які несуть користь агресорові, а не українським громадянам», – йдеться також у в Застереження щодо деструктивної діяльності сектантського угруповання догналітів серед українського суспільства» прес-служби Львівської архієпархії УГКЦ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів