Захисник з Львівщини Іван Ковалів повернувся з-понад річного російського полону

13:05 16 вересня 2024 р.

Фото до новини

14 вересня відбувся обмін полоненими українськими військовими. Тоді додому вернулись 103 людей. Серед них також захисники з Львівської області.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, пише DailyLviv.com.

«Розпочинаємо тиждень зі щасливої звістки. Серед тих, хто повернувся додому під час суботнього обміну полоненими, є також 32-річний Іван Ковалів зі Славської громади. Наш оборонець пробув у полоні понад рік. Нарешті вдома. Нарешті з рідними! Таким чином цього разу Львівщина повернула четверо своїх людей. Дякую Президентові України і всім, хто день у день працює над тим, щоб кожна українська сім’я, яка чекає на повернення своїх рідних, отримала найважливішу новину», - зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Нагадаємо, також з полону повернувся 24-річний Давид Магуник з Нового Роздолу. Воїн служив у 24-ї ОМБр імені короля Данила. Боронив Україну на Донеччині та Луганщині. У полон потрапив у травні 2023 року.

Серед тих, хто повернувся з полону також наш земляк із Золочівського району – Арсен Мачуженко. Воїнові 22 роки. Захисник «Азовсталі» потрапив у полон ще в травні 2022 року.

А також воїн з і Стрийщини – Іван Сокаль. Aзoвeць понад два роки пробув у неволі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів