У Львові відновили невловимий маршрут

18:56 16 вересня 2024 р.

Фото до новини

Йдеться про маршрут N30, Рясне-1 - вул. Віденська (Новий Львів).

Про це повідомив мешканець Рясного Володимир Канюк, пише DailyLviv.com

Він констатував, що відновив роботу маршрут N30, Рясне-1 - вул. Віденська (Новий Львів), але водночас ця подія не розв'язала транспортну проблему.

"В нас вже як декілька днів відновив роботу маршрут N30 Рясне-1 - вул. Віденська (Новий Львів) і вже є декілька проблем з цим маршрутом:

- автобус на маршруті тільки один;

- той автобус, як невловимий месник, намотує круги, на зупинках не зупиняється. 

На кінцевій, на вул. Віденській, не стояв ані секунди. З кінцевої, Рясне-1, їздить на Рясне-2 і вже звідти вертається на маршрут.

Зрозуміло, що за таких умов на нього ніхто не розраховуватиме і його не чекатиме", - підсумував житель мікрорайону.

Нагадаємо, 27 лютого, у міськраді відбулось засідання конкурсного комітету з визначення перевізників на автобусних маршрутах Львова, зокрема №№12, 30, 39А, 48, 49А, 57 та 92. За результати конкурсу, переможцями стали ЛК АТП-1, а також перевізники, які раніше у Львові не працювали – ТОВ «Транс-Сіті» та ТОВ «Епітранс».

Маршрут №30 обслуговує ТОВ «Епітранс». 

Як зазначив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило, ТОВ «Епітранс» раніше не працювало у міській транспортній мережі. За результатами конкурсу воно отримало право обслуговувати цей маршрут. 

Суб’єкт господарювання ТОВ «Епітранс» працює у сфері міських перевезень на території Київської, Чернігівської, Чернівецької, а також Львівської областей. Угода з переможцем укладена терміном на 3 роки.

Читайте також: Водії без документів возять пасажирів на Львівщині у несправних автобусах. Фірми-порушники

Довідка

Маршрут №30: вул. Т. Шевченка (Рясне 1) – вул. Левандівська – вул. Сяйво – вул. Городоцька – пл. М. Кропивницького – вул. С. Бандери – вул. М. Вербицького – вул. М. Коперника – вул. Д. Вітовського – пл. І. Франка – вул. І. Франка – вул. Козельницька – вул. Панаса Мирного – вул. Угорська – вул. Віденська – вул. С. Литвиненка – вул. Панаса Мирного – вул. Козельницька – вул. І. Франка – пл. І. Франка – вул. Д. Вітовського – вул. М. Коперника – вул. С. Бандери – пл. М. Кропивницького – вул. Коротка – вул. Городоцька – вул. Сяйво – вул. Левандівська – вул. Т. Шевченка (Рясне 1).

Нагадаємо, у Львові автобус №25 знову курсуватиме за старим маршрутом.

Читайте також: На Львівщині з трьома перевізниками достроково розірвали договори

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів