Водії без документів возять пасажирів на Львівщині у несправних автобусах. Фірми-порушники

16:27 5 серпня 2024 р.

Фото до новини

На Львівщині перевірили роботу перевізників.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише DailyLviv.com.

Під час випуску автобусів на лінію склали 14 постанов за порушення автотранспортного законодавства.

Враховуючи зростання кількості дорожньо-транспортних пригод за участі автобусів, які обслуговують автобусні маршрути Львівщини, Львівська ОВА спільно з управлінням патрульної поліції ініціювала проведення спільних заходів державного контролю під час випуску автобусів на лінію.

Упродовж липня в межах спільних рейдових перевірок склали 14 постанов за порушення вимог транспортного законодавства перевізниками ТзОВ «Успіх БМ», ПАТ «Львівське АТП-14630», ТзОВ «Міра і К» та ТзОВ «Фіакр-Львів». Серед найчастіших порушень — неналежний технічний стан автобусів та відсутність у водіїв дозвільних документів для здійснення перевезення пасажирів.

Читайте також: У соцмережах львів'яни здають поліції перевізників-порушників

«Водії автотранспортних підприємств зобов’язані проходити щоденний огляд лікаря перед виїздом з підприємства, сам автобус перевіряє механік перед виїздом, про що він робить відповідний запис у журналі випуску транспортних засобів на лінію», – повідомляє директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА Орест Шуліковський.

Департамент дорожнього господарства закликає жителів області, у разі виявлення фактів порушення перевізниками розкладу чи схеми руху звернутися до департаменту для прийняття управлінських рішень та унеможливлення надалі таких порушень. Зареєструвати звернення можна за коротким номером «Гарячої лінії області» – 112, або номером «Урядової гарячої лінії» – 1545.

Нагадаємо, на Львівщині з трьома перевізниками достроково розірвали договори.

Читайте такожПеревізники, які дискредитують систему АСООП, не будуть обслуговувати маршрути Львівської області

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів