У центрі Львова розтрощили кав'ярню, власник якої у ЗСУ

11:19 16 вересня 2024 р.

Фото до новини

Уночі зловмисник потрощив заклад, збитки склали десь півмільйона гривень.

Про це написав ресторатор Всеволод Поліщук, пише DailyLviv.com.

"Прошу підтримати колег, підтримати Луку Карп'юка, який у ЗСУ, підтримати команду, яка робить чудову роботу. Особисто я вже трохи перепланував собі день, щоб мати можливість забігти в цю сторону центру", - зазначив Поліщук.

Власник кав’ярні «Black Honey» Лука Карпюк розповів, що  близько 01:00 у приміщення Black Honey на вулиці Галицькій, зламавши і розбивши двері, вдерся зловмисник і почав трощити все, що бачив. Як наслідок розбиті майже всі скляні вітрини, практично весь посуд, знищено кілька одиниць обладнання та інвентаря, пошкоджено світильники та деякі меблі, знищено або підлягає утилізації певна кількість товару.

Читайте також: Розтрощив дзеркала на площі Ринок у Львові і погрожував уламками

Попри це, як повідомив Лука Карпюк, кав’ярня працюватиме.

«Я хочу запросити вас на каву. Сьогодні. Завтра. Післязавтра. І, якщо знайдете час, то і в четвер, і на вікенд. І я хочу попросити вас запросити на каву своїх друзів, партнерів, коханих. Проведіть у нас зустріч, кол, прийдіть почитати книгу чи запросіть себе самого на побачення з собою. І візьміть до кави штрудель чи спартак. Вони ж такі класні. Пробачте нам наш не зовсім пристойний вид. Ми обовʼязково все виправимо», – зазначив Лука Карпюк.

Як повідомляють моніторингові канали, затриманим, який розтрощив кав'ярню, виявився мешканець Харківщини. Патрульна поліція також поінформувала, що патрульні інспектори 28-річного громадянина передали слідчо-оперативній групі, яка і встановить усі обставини події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів