Мешканка Львівщини так напилася, що викрала бус у Пустомитах

12:06 16 вересня 2024 р.

Фото до новини

Вивчивши відео з камер спостереження «Безпечна Львівщина», поліціянти відстежили маршрут пересування викраденого автомобіля та встановили його місце перебування.

Про це повідомила поліція Львівщини, пише DailyLviv.com

Викрадений у Пустомитах транспортний засіб поліціянти виявили в одному з сіл Львівського району на території домогосподарства. За скоєне затриманій загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

15 вересня, близько третьої години ночі, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 21-річного жителя міста Пустомити Львівського району про викрадення його автомобіля Mercedes Sprinter, який він припаркував біля свого будинку.

До розкриття злочину були залучені оперативники кримінальної поліції та екіпажі сектору реагування патрульної поліції відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2, а також співробітники інших служб поліції Львівщини.

Читайте також:  Викрав автівку, щоб доїхати додому

Також встановлено, що до незаконного заволодіння транспортним засобом причетна 23-річна мешканка Львівського району, яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння. Поліціянти затримали її в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Пустомитівської окружної прокуратури, повідомили їй про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Досудове розслідування триває.

Читайте також:  У Львові затримали мешканця Хмельницької області, який вкрав позашляховик BMW Х5

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів