Новини Львова (cтор. 5301)

16:55 3 березня 2017 р.

Роботи з продовження трамвайного маршруту №8 у Львові розпочнуться з понеділка

У «Львівавтодорі» запевнили, що «з понеділка, за сприятливих погодних умов, будуть розпочаті роботи з продовження трамвайного маршруту №8 на проспекті Червоної Калини до «Санта-Барбари».

Ситуації

Фото для новини

16:30 3 березня 2017 р.

Поліціянти затримали у Львові помічника судді та адвоката

У прокуратурі Львівської області запевнили, що її працівники спільно з управлінням захисту економіки поліції припинили корупційну схему прийняття замовних рішень одним із районних судів Львова.

Кримінал

16:20 3 березня 2017 р.

10 поліціянтів будуть «перемовниками» під час масових акцій на Львівщині

В обласному управлінні поліції запевнили, що до складу її групи перемовників увійшли найбільш досвідчені працівники управління превентивної діяльності, патрульної поліції, відділів поліції Львова та батальйону поліції особливого призначення, які пройшли спеціальні тренінги.

Ситуації

Фото для новини

14:30 3 березня 2017 р.

Львівські десантники вручили волонтерам відзнаки начальника Генштабу

У 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді Високомобільних десантних військ Збройних Сил України відзначили волонтерів, які впродовж двох з половиною років зробили вагомий внесок у справу всебічної допомоги військовій частині.

Ситуації

14:00 3 березня 2017 р.

Львівська міськрада розробляє стратегію розвитку Музею народної архітектури

У міськраді запевнили: «В управлінні культури ЛМР розпочали роботу над Стратегією розвитку Музею народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького. Результати мають представити вже у травні цього року».

Культура