Індонезія запропонує Україні найдорожчу в світі каву

17:04 19 жовтня 2018 р.

Фото до новини

Індонезія має намір запропонувати українцям скуштувати найліпші сорти кави та чаю. Серед них – найдорожча в світі кава сорту «копі лювак».


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні, 19 жовтня, під час прес-конференції у Львові на тему: «Розвиток індонезійсько-української співпраці: нові можливості для ділових відносин», яка відбулася у Львівському прес-клубі, повідомив перший секретар з економічних відносин Посольства Республіки Індонезія в Україні Дату Персада. 

- Ви ж знаєте, що Індонезія – найбільший експортер у світі кави та чаю. Я би хотів, щоби пошановувачі кави змогли її скуштувати, - каже він. 

І натякнув, що у Львові в кав’ярнях йому не вдалося її замовити. 

- Каву «арабку» також вирощують в Індонезії. А індонезійський чай має найбільшу кількість оксидантів. Я би хотів побачити в Україні більше індонезійської кави та чаю. Натомість бачу, що тут ринок заповнений кавою зі Шрі-Ланки, - говорить Дату Персада.

Також, на його думку, українцям сподобаються індонезійські меблі.

- Ви знаєте, що в нас – найбільші тропічні ліси. У нас росте дуже багато різноманітних видів дерев. З них ми виготовляємо різноманітні меблі. Наша культура впливає на дизайн меблів. Тому наші меблі – дуже визначні, - наголосив перший секретар з економічних відносин Посольства Республіки Індонезія в Україні.

Крім того, Індонезія може запропонувати ринкові України широкий асортимент екзотичних тропічних фруктів, яких він жодного разу не бачив в Україні. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів