Новини Львова (cтор. 5299)

17:01 23 березня 2017 р.

Завтра у Львові Сергій Власенко розповість про політкризу у Верховній Раді

Завтра у Львівському прес-клубі відбудеться прес-конфернція на тему: “Політична криза у Верховній Раді, подробиці меморандуму України з МВФ, подальші дії ВО «Батьківщина» в українському політикумі”.

Політика

16:54 23 березня 2017 р.

У Львові вирішили створити заказник загальнодержавного значення «Торфовище Білогорща»

Сьогодні на пленарному засіданні сесії Львівської міської ради ухвалили рішення про підтримку петиції «Про необхідність створення ландшафтного заказника загальнодержавного значення «Торфовище Білогорща».

Природа

16:27 23 березня 2017 р.

З 1 квітня зросте тариф на утримання будинків та територій біля них

Сьогодні на сесії міської ради Львова під час розгляду депутатських запитів було озвучено питання щодо коригування тарифу на оплату послуги з утримання будинків та прибудинкових територій.

Ситуації

16:19 23 березня 2017 р.

Ділянку біля Добрянів хочуть використати під смітєзвалище

Фахівці міської ради Львова, обласної державної адміністрації, спільно з депутатами та активними мешканцями мають виїхати в село Добряни та провести зустріч щодо можливого використання земельної ділянки біля села для розміщення об’єктів поводження з ТПВ.

Ситуації

16:07 23 березня 2017 р.

Зі Львова почали вивозити сміття

Департамент ЖКГ Львівської ОДА провів переговори з керівниками міст області та полігонів щодо розміщення сміття зі Львова.

Ситуації

13:18 23 березня 2017 р.

У Львові - нова голова бюджетної комісії

На пленарному засіданні шостої сесії Львівської міської ради, яке відбулось сьогодні, 23 березня, обрано нового голову бюджетної комісії. За рішенням депутатів ради підтримано кандидатуру від партії "Об’єднання Самопоміч" Вікторії Довжик.

Економіка

13:03 23 березня 2017 р.

Львівській міськраді відмовили 111 разів

У ситуації, що склалась у Львові із вивезенням та захороненням ТВП, після закриття за приписом суду міського полігону з ТПВ у с. В. Грибовичі, державні органи влади не вжили заходів щодо визначення полігонів, куди місто могло б вивозити ТВП, які щоденно продукують мешканці та гості.

Ситуації

11:26 23 березня 2017 р.

Замість Личаківської транспортний потік у Львові скерують на вул. Некрасова

Як повідомили в управлінні транспорту ЛМР, громадський транспорт, який курсує вулицею Личаківською, після закриття її на ремонт здійснюватиме об’їзд вулицею Некрасова.

Ситуації

Фото для новини

11:20 23 березня 2017 р.

У Львові лікарі зробили унікальну надскладну операцію з вирівнювання осі хребта

У міській дитячій клінічній лікарні лікарі-ортопеди і нейрохірурги спільно з відомим польським ортопедом Кшиштофом Колтовським та київським нейрохірургом Андрієм Мизаком провели унікальну надскладну операцію з вирівнювання осі хребта у 12-річної львів’янки.

Медицина

10:48 23 березня 2017 р.

Керівник медбатальйону "Госпітальєри" вчитиме львівських студентів

Завтра, 24 березня, у Львівському прес-клубі відбудеться прес-конференція на тему: “Три роки на фронті в боротьбі за життя воїнів. Про роботу героїчного добровольчого медичного батальйону «Госпітальєри», що присутній у всіх гарячих місцях АТО, у Львові розкаже його керівник Яна Зінкевич”.

Політика

Фото для новини

10:40 23 березня 2017 р.

Міжнародні навчання «Репід Трайдент-2017» відбудуться з 8 до 23 вересня на Львівщині

На базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного завершилась основна плануюча конференція міжнародних навчань «Репід Трайдент-2017».

Політика

09:37 23 березня 2017 р.

У Львові - розбійний напад на ювелірний магазин

22 березня, до поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря ЛШМД про те, що до них із пораненням ноги доставлено 41-річного львів’янина, охоронця ювелірного магазину.

Кримінал