«Львів» переміг втретє в сезоні

17:42 21 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: 24tv.ua

Футбольний клуб «Львів» переміг у 12-му турі чемпіонату України серед команд прем'єр-ліги «Арсенал-Київ» із рахунком 1:0.

Львів’яни забили переможний гол на 36-й хвилині – Адамюк прорвався по флангу, прострілив у воротарський майданчик, а там Бруно спочатку пробив у голкіпера. Але на добиванні вже зміг переправити м'яч у ворота.

На 63-й хвилині автор Бруно сфолив на Дубінчаку та отримав за це другу жовту картку. Однак незабаром команди знову грали в рівних складах – на 74-й хвилині гравець «Арсеналу» Лола за відвертий фол на Адамюку також отримав другий «гірчичник» .

Відтак, «Львів» набрав 14 очок, зрівнявшись у турнірній таблиці зі «Зорею». Натомість « Арсенал» залишився на останній сходинці в таблиці.

Про це повідомили в неділю, 21 жовтня, в інформаційній агенції УНІАН. А в інтернет-виданні «Чемпіон» опублікували статистику сьогоднішнього матчу у Львові:

«Львів» – «Арсенал» 1:0 (1:0)

«Львів»: Сарнавский, Адамюк, Мартан, Парамонов, Путраш, Сабіно, Джонатан, Тейлор (Приймак, 90),  Западня (Голіков, 84), Жуліо Сезар (Каленчук, 55), Бруно.

«Арсенал»: Сітало, Майданевич, Домбровский, Баланюк (Зозуля, 90), Вакулко, Насонов, Фещук (Єрмаченко, 61),  Дубінчак, Сагуткін, Акулінін, Лола.

Гол: 1:0 - 37 Бруно.

Вилучення: Бруно, 63 (друга жовта) – Лола, 74 (друга жовта)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів