На Львівщині вилучили 340 грамів героїну

10:28 22 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонники з’ясували під час оформлення громадянина України 1979 року народження, що стосовно нього є доручення іншого державного правоохоронного органу.

Про це повідомили в Держприкордонслужбі, де також розповіли: «У пункт пропуску «Грушів» прибув на в’їзд в Україну автомобіль «Volkswagen» під керуванням громадянина України 1979 року народження. Під час оформлення подорожуючого охоронці кордону з’ясували, що стосовно нього є доручення іншого державного правоохоронного органу. Тому було прийнято рішення про проведення поглибленого огляду транспортного засобу».

«Спільною міжвідомчою групою у складі оперативників Держприкордонслужби, військовослужбовців Львівського загону, представників фіскальної служби та Нацполіції та залученням службового собаки під декоративною обшивкою стелі іномарки було знайдено чотири пакети з речовиною світло-коричневого кольору  загальною вагою 340 грамів. За результатами експрес-тесту з’ясовано, що знайдена речовина є героїном», – поінформували також у ДПСУ.

«Товар вилучено встановленим порядком представниками державного компетентного органу. В діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення за статтею 305 Кримінального кодексу України «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів», – повідомили також у Держприкордонслужбі та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів