Новини Львова (cтор. 5300)

Фото для новини

16:48 22 березня 2017 р.

За порушення мінімальних держгарантій можуть оштрафувати на 10 мінімальних зарплат - експерт

Якщо підприємство не дотримується мінімальних державних гарантій в оплаті праці, то його оштрафують на десять мінімальних заробітних плат за кожного працівника, стосовно якого скоєно правопорушення.

Економіка

16:40 22 березня 2017 р.

Правоохоронці перевіряють новий факт хабарництва на Львівщині

Військова прокуратура Львівського гарнізону спільно з Управлінням захисту економіки у Львівській області відпрацьовують на причетність до вчинення корупційного злочину одного із держслужбовців Яворівського району.

Кримінал

16:35 22 березня 2017 р.

Свободівці ініціюють позачергову сесію Львівської облради через сміття

Фракція ВО «Свобода» у Львівській обласній раді закликала голову ради зібрати позачергову сесію у зв`язку з критичною ситуацією із вивезенням побутових відходів у м. Львові та Львівській області.

Політика

15:55 22 березня 2017 р.

Протиаварійні роботи в Грибовичах неможливі без додаткової земельної ділянки,- ЛМР

Проект з проведення першочергових протиаварійних робіт на дамбі Грибовицького полігону розглядає «Укрдержекспертиза». Про це повідомив директор департаменту житлового господарства на інфраструктури ЛМР Сергій Бабак.

Ситуації

Фото для новини

14:54 22 березня 2017 р.

Директор порадила як правильно відправити працівника у відпустку

Коли на підприємстві видають наказ про відпустку, то зробити це варто за два тижні до початку відпустки працівника. Так буде дотримана норма закону, яка вимагає, щоби підприємство повідомляло свого працівника про те, що він іде у відпустку.

Економіка

13:34 22 березня 2017 р.

У Львові припинили опалення

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», зважаючи на підвищення температури зовнішнього повітря, впродовж дня подача опалення призупиняється.

Ситуації

Фото для новини

10:52 22 березня 2017 р.

Кіберполіція затримала скімер-викрадачів грошей з банкоматів

Працівники кіберполіції Львівської області проводили документування невідомих осіб, які на території області встановлювали спеціальне скімінгове обладнання на банкомати та в подальшому незаконно знімали грошові кошти з банківських карток громадян.

Кримінал

10:24 22 березня 2017 р.

На Львівщині працевлаштовано 130 учасників АТО

З початку року центри зайнятості Львівщини забезпечили роботою 130 учасників АТО, з котрих 120 мали статус безробітного. Про це повідомила в. о. директора Львівського обласного центру зайнятості Оксана Іванчук.

Економіка