Прикордонник погребував на Львівщині 200 злотими

10:00 20 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

40-річний чоловік з Івано-Франківщини запропонував прикордонникові хабара, аби виїхати за кордон разом з п’ятирічною донькою з порушенням законодавства.

Про це повідомили в суботу, 20 жовтня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: «Вчора на українсько-польському кордоні в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Краківець» прикордонники вкотре відмовили в пропуску неповнолітньому через відсутність необхідних документів. Наш співвітчизник, 40-річний мешканець Івано-Франківщини, прямував за кордон разом з своєю п’ятирічною донькою. Під час прикордонного контролю з’ясувалось, що нотаріально завіреної заяви від матері дитини про дозвіл на вивезення її за кордон немає, тому прикордонники відмовили у пропуску дитини за кордон».

«Батько вдався до порушення законодавства і запропонував правоохоронцеві грошову винагороду у сумі 200 польських злотих. На хабар прикордонники не погодилися, а навпаки проінформували працівників Нацполіції. В діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого статтею 369 Кримінального кодексу країни (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі)», – поінформували також на сторінці Західного регіонального управління ДПСУ в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фотосвідчення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів