На Львівщині знищили дев’ять артилерійських снарядів

11:00 22 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

21 жовтня о 15:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що під час пошуку монет металошукачем в полі на відстані 2000 метрів від житлових будинків у селі Ясенівці в Золочівському районі натрапили на предмет, ззовні схожий на артилерійські снаряди часів Другої світової війни.

Про це повідомили в понеділок, 22 жовтня, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «Про виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення».

«Цього ж дня о 11:00 піротехніки 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України знищили вісім артснарядів калібру 100 міліметрів та один артилерійській снаряд калібру 88 міліметрів, виявлені під час прогулянки на відстані 500 метрів від житлових будинків та 30 метрів від гаражів у селі Пасіки-Зубрицькі в Пустомитівському районі. Боєприпас вилучено та знищено у встановленому порядку», – поінформували також на сторінці Головного управління ДСНС інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото артснарядів, знайдених у селі Пасіки-Зубрицькі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів