У Львові розпочнеться опалювальний сезон

09:48 22 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «Сьогодні у Львові розпочинається опалювальний сезон для населення та інших категорій споживачів.

Про це повідомили в понеділок, 22 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Відповідно до розпорядження міського голови Львова «Про початок опалювального сезону 2018-2019 років» ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничнетеплоенерго» розпочинають подачу опалення до усіх житлових будинків.

Заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак пояснив: «Відповідно до нормативних документів – це спільний Наказ Мінпаливенерго і Міністерства ЖКГ, опалювальний сезон для населення розпочинається, коли протягом трьох діб середньодобова температура становить + 80С. Далі рішення про початок опалювального сезону приймають вже органи місцевого самоврядування».

Сергій Бабак додав: «З огляду на те, що ми щоденно моніторимо прогноз погоди, і згідно з прогнозом синоптиків, вже від сьогодні температура зовнішнього повітря буде знижуватися, щоб не допустити надмірного охолодження будинків та забезпечити комфортну температуру в помешканнях львів’ян, прийнято рішення, з понеділка, 22 жовтня, розпочати опалювальний сезон для населення та інших категорій споживачів теплопостачальних підприємств. Система теплопостачання до роботи готова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів