У Львові оновлять Личаківський парк

17:15 19 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: wikipedia.org

Департамент містобудування ЛМР оголосив тендерну процедуру в системі публічної закупівлі «Prozorro» на виконання робіт по об’єкту «Капітальний ремонт парку-пам'ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Личаківський парк» у Львові» на загальну суму близько 32 мільйони гривень.

Про це повідомили в п’ятницю, 19 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Переможцем тендерних торгів визначено «Укрбудсервіс», з яким 17 жовтня 2018 року укладено угоду на виконання ремонтних робіт. На замовлення департаменту містобудування Львівської міської ради приватним підприємством «Науково-виробнича фірма «Рутенія» розроблено проектно-кошторисну документацію «Капітальний ремонт парку-пам'ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Личаківський парк».

Заступник директора департаменту містобудування з питань екології та природних ресурсів Володимир Данилюк зазначив: «Проектом передбачено виконання робіт з ремонту та влаштування прогулянкових доріжок, у тому числі – велосипедних, дитячих майданчиків, майданчика для вигулу собак, облаштування зовнішнього освітлення, висадка дерев та опорядження клумб. Вищезазначена проектно-кошторисна документація пройшла експертну оцінку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів