Опалювальний сезон у Львові розпочнеться 22 жовтня

09:00 20 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «22 жовтня у Львові буде розпочато опалювальний сезон для населення та інших категорій споживачів».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Відповідно до розпорядження міського голови Львова «Про початок опалювального сезону 2018-2019 років», «Львівтеплоенерго» та «Залізничнетеплоенерго» розпочнуть подачу опалення до усіх житлових будинків зі шостої години ранку в понеділок, 22 жовтня.

Заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак нагадав: «Згідно з нормативними документами – спільним наказом Мінпаливенерго і Міністерства ЖКГ, опалювальний сезон для населення розпочинається тоді, коли протягом трьох діб середньодобова температура становить + 8°. Далі рішення про початок опалювального сезону приймають вже органи місцевого самоврядування».

Відтак, Сергій Бабак зазначив: «З огляду на те, що ми щоденно моніторимо прогноз погоди, і відповідно до прогнозу синоптиків, вже від сьогодні температура зовнішнього повітря буде знижуватися, щоб не допустити надмірного охолодження будинків та забезпечити комфортну температуру в помешканнях львів’ян, прийнято рішення, з понеділка, 22 жовтня, розпочати опалювальний сезон для населення та інших категорій споживачів теплопостачальних підприємств».

Заступник міського голови також запевнив: «Система теплопостачання до роботи готова. Завдяки якісній роботі з ремонту і модернізації об’єктів теплопостачання впродовжостанніх років, подача тепла в будинки буде відновлена у найкоротші терміни, а температура теплоносія регулюватиметься залежно від температури зовнішнього повітря».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів