Податковий борг на Львівщині зменшився на 283 мільйони гривень

17:40 19 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/sfs.lviv

В обласному управлінні ДФС запевнили, що сума податкового боргу до зведеного бюджету зменшилася на 283 мільйони гривень і склала 3332,9 млн. гривень.

Про це повідомили в п’ятницю, 19 жовтня, в прес-службі ДФС у Львівській області, де також розповіли: «З метою забезпечення скорочення податкового боргу податковими органами області з початку року описано майна в податкову заставу на суму 307,7 млн. гривень і направлено 289 позовів до суду щодо надання дозволу на погашення податкового боргу за рахунок готівкових (безготівкових коштів) на суму 224,5 млн. гривень, судами задоволено 103 позови на суму 73,7 млн. гривень, стягнуто коштів в погашення податкового боргу з банківських рахунків 6,7 млн. гривень, направлено 20 позовів до суду щодо надання дозволу на погашення податкового боргу за рахунок заставленого майна боржника на суму 29,9 млн. гривень, задоволено вісім позовів щодо надання дозволу на погашення податкового боргу за рахунок заставленого майна боржника на суму 8,7 млн. гривень».

«У результаті цих та інших заходів протягом січня-вересня 2018 року погашення податкового боргу склало 283,4 млн. гривень, в тому числі живими коштами – 221,9 млн. гривень (стягнення грошових коштів інкасовими дорученнями, реалізація майна боржників за рішенням судів, сплата розстрочених податків та самостійне погашення боргу, інше), списання боргу – 61,5 млн. гривень (за рахунок ліквідації підприємств-банкрутів та списання безнадійного боргу, стосовно якого минув строк давності)», – поінформували також у в прес-службі ДФС у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів