Новини Львова (cтор. 7659)

Фото для новини

11:43 21 жовтня 2014 р.

ЗМІ Львівщини і Дніпропетровщини ставлять антирекорди з політичної «джинси»

ЛОГО «Львівський прес-клуб» у рамках проекту «У-Медіа» міжнародної громадської організації «Інтерньюз Нетворк» з 22 до 28 вересня 2014 року моніторила чотири друковані видання у Львівській області – «Високий замок», «Експрес», «Львівська пошта», «Ратуша» і чотири інформаційні агенції – «ZIK», «Zaxid.net», «Вголос» і «Гал-інфо».

Політика

Фото для новини

11:12 21 жовтня 2014 р.

23-24 жовтня у Львові вп’яте пройде всеукраїнський форум ОСББ

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, в ході П’ятого всеукраїнського форуму об’єднань співвласників багатоквартирних будинків обговорюватимуть реформування галузі житлово-комунального господарства, практики впровадження енергоефективних заходів, їхню державну й муніципальну підтримку.

Економіка

Фото для новини

10:58 21 жовтня 2014 р.

У Львові збиратимуть зі 17.00 до 19.00 біля пам’ятника королю Данилу допомогу військовим на передовій (відео)

Як повідомила у вівторок Громадський діяч і волонтер Любов Возняк, що сьогодні, 21 жовтня, на площі Галицькій прийматимуть від небайдужих співгромадян засоби гігієни, вологі серветки, теплі шкарпетки й сигарети для наших воїнів на передовій.

Ситуації

Фото для новини

10:52 21 жовтня 2014 р.

«Львівгаз» нагадує, що уряд зменшив соціальні гарантії споживачам-пільговикам

Як повідомили у вівторок менеджер зі зв’язків з громадськістю ПАТ «Львівгаз» Оксана Горак, у нашій області більше 240 тисяч споживачів пільгової категорії отримуватимуть менші розміри компенсацій за використання природного газу в побуті.

Економіка

Фото для новини

10:24 21 жовтня 2014 р.

Олег Матківський буде судитися з Путіним в Гаазі, Михайло Чумак – з українськими чиновниками у місцевих судах

Про це опоненти в одномандатному виборчому окрузі № 119 повідомили під час бліц-дебатів, які відбулися в рамках громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ).

Політика

Фото для новини

10:16 21 жовтня 2014 р.

22 жовтня у Львові прощатимуться з полеглим добровольцем батальйону «Айдар» Віктором Гурняком

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, поминальна Літургія відбудеться в середу о 11.00 в Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла. Чин похорону – о 12.30 на Личаківському кладовищі біля пам'ятника Пласту на Меморіалі Української Галицької Армії.

Ситуації

Фото для новини

10:11 21 жовтня 2014 р.

У Львові облаштують підземний паркінг

Відбулась робоча зустріч представників міської влади Львова та потенційних інвесторів. Говорили про впровадження проекту підземного паркінгу у Львові, як методу вирішення проблеми паркування в центрі міста, а також презентували попередні напрацювання у його реалізації, інформує прес-служба ЛМР,

Економіка

Фото для новини

09:42 21 жовтня 2014 р.

Фахівці прогнозують у Львові сезонну хвилю грипу, здатну тривати п’ять тижнів

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Сихівський відділ міського управління Держсанепідслужби нагадує, що таке грип, які ускладнення може викликати це захворювання та що потрібно робити для профілактики грипу.

Медицина

Фото для новини

23:23 20 жовтня 2014 р.

Російсько-терористичні війська заходять в тил українським – на Харківщину, – активіст

Співголова Громадянської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов повідомив у понеділок, що переодягнених спецпризначенців із РФ спрямовують на Харківщину з українськими паспортами з паспортних столів на окупованій території.

Політика