Новини Львова (cтор. 7657)

Фото для новини

13:27 22 жовтня 2014 р.

У Львові безхатченки зможуть проголосувати на виборах

У Львові вже кілька років працює Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб, що надає різні види соціальних послуг громадянам, які опинились на вулиці. Центр веде первинний облік бездомних громадян, видає посвідчення про взяття на облік і тимчасову прописку, сприяє реєстрації переважного місцезнаходження, здійснює соціальне патрулювання, надає інформаційні, правові та консультаційні послуги, сприяє у відновленні документів, майнових і житлових прав. У Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб львівські безхатченки матимуть право проголосувати.

Ситуації

Фото для новини

13:12 22 жовтня 2014 р.

22-24 жовтня у Львові – виставка «Насіння і Реманент»

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, у Палаці спорту «Україна» на вулиці Мельника, 18 розпочався огляд актуальної торговельної пропозиції всіх типів насіння, саджанців, засобів захисту рослин, мінеральних добрив, пакувальних матеріалів для сільськогосподарської продукції та квітів.

Економіка

Фото для новини

12:43 22 жовтня 2014 р.

Львів’ян просять уникати перенавантажень електромереж обігрівачами в піковий період

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, ЛМР звертається до мешканців з проханням не вмикати у піковий період додаткові електричні обігрівачі.

Ситуації

Фото для новини

12:28 22 жовтня 2014 р.

У Львові розпочали опалювальний сезон

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, станом на ранок 22 жовтня не заповненими теплоносієм залишаються 12 будинків на вулицях Гашека, Максимовича,. Стрийській і Панаса Мирного.

Ситуації

Фото для новини

11:56 22 жовтня 2014 р.

Президент України присвоїв почесні звання п’ятьом львів’янам

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, указом Глави держави Петра Порошенка відзначено Ярослава Кравченка, Григорія Ільчука, Ігоря Кузя, Миколу Шевчука й Зіновію Стоцьку.

Політика

Фото для новини

11:39 22 жовтня 2014 р.

Апеляційний суд у Львові пікетуватимуть за легендарного Ярославенка

Сьогодні, 22.10 о 12 год. в Апеляційному суді Львівської області (пл. Соборна, 7), буде розглянуто скаргу Мельника Ростислава на рішення Сихівського районного суду, яким підприємця зобов'язали відновити зруйновану ним пам'ятку історії -- будинок композитора Ярослава Ярославенка, що був на вул. Ярославенка, 30.

Ситуації

Фото для новини

11:24 22 жовтня 2014 р.

Правоохоронці затримали безробітного львів’янина – дезінформатора про «замінування» АЗС

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, зловмисник погрожував «підірвати заправку Коломойського на проспекті Червоної Калини».

Кримінал

Фото для новини

10:20 22 жовтня 2014 р.

Водіїв просять оминати центр Львова з 11.30 до 13.00 – у зв’язку з похороном полеглого воїна Віктора Гурняка

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сьогодні прощатимуться з добровольцем батальйону «Айдару», який загинув у зоні АТО.

Ситуації

Фото для новини

09:10 22 жовтня 2014 р.

До Донецька вдерлися нові підрозділи російських спецпризначенців і десантників, – «ІС» (відео)

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив також у середу, що через прикордонний пункт пропуску «Успенка» впродовж останніх днів з території Донбасу на територію Росії неодноразово виїжджали автомобільні тягачі, на яких були встановлені макети бронетехніки – щоб ввести в оману міжнародні організацій на предмет виведення російських військ з території Донбасу.

Політика