Новини Львова (cтор. 7656)

Фото для новини

16:59 22 жовтня 2014 р.

«П’ята колона» зайде в парламент через мажоритарку, – громадський активіст

У Львівській області волонтери Всеукраїнської мережі «Громадські ініціативи України», ГО «Товариство Лева» та Громадського сектору Євромайдану роздали 15 тисяч листівок, кілька тисяч стрічок та манітних наліпок з гаслом «Голосуй чесно – обирай гідних!».

Політика

Фото для новини

16:56 22 жовтня 2014 р.

У головному корпусі «Львівської політехніки» шукали вибуховий пристрій

Як повідомили «Щоденному Львову» в середу в прес-службі ЛМР, співробітники СБУ встановили, що повідомленні про фальшиве «замінування» навчального закладу надійшло з вуличного таксофону №238-04-91 на вулиці Карпінського, 8.

Кримінал

Фото для новини

16:08 22 жовтня 2014 р.

10 тисяч вояків, які, нібито, голосуватимуть, – фарисейська спроба обдурити суспільство, – заcтупник комбата «Київська Русь»

Українське військо, особливо та його частина, що сьогодні реально воює на Донбасі, бореться з тотальним відчуттям огиди щодо виборів до парламенту. Партії, що виникають напередодні виборів, кулуарні методи формування списків, засилля біллбордів, фальшиві та надокучливі ролики на телебаченні, фальшиві «телегерої» та «телевояки» дратують військових.

Політика

Фото для новини

16:05 22 жовтня 2014 р.

Львів'яни попрощалися зі своїм полеглим на Донбасі земляком Віктором Гурняком (відео)

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, добровольця батальйону «Айдар» поховали біля пам'ятника Пласту на Меморіалі Української Галицької Армії на Личаківському кладовищі.

Політика

Фото для новини

15:50 22 жовтня 2014 р.

Українські військові конкурують за право захищати аеропорт Донецька, – Міноборони (відео)

Міністр оборони Степан Полторак запевнив у середу, що на летовищі в адміністративному осередку Донеччини – патріоти України, які люблять свою справу і вміють воювати.

Політика

Фото для новини

15:25 22 жовтня 2014 р.

В Україні немає жодної недотаційної селищної ради, – нардеп

Немає жодної селищної ради в Україні, яка не є дотаційна. Для того, щоб громади самі визначали, скільки відсилати, а скільки залишити, мають бути закріплені податки на відрахування на місцях.

Економіка

Фото для новини

14:43 22 жовтня 2014 р.

Генеральна прокуратура – це годівниця для корупціонерів, – Сергій Соболєв

Одним з кроків виведення країни з кризи є детінізація економіки через нещодавно проголосований закон про Антикорупційне бюро. Таким чином відбудеться відсторонення силових структур від бізнес-структур, що є нормальною європейською практикою.

Політика

Фото для новини

14:36 22 жовтня 2014 р.

До Верховної Ради можуть пройти сім партій, а ще три – на межі долання 5% бар’єру

Лідером перегонів є президентський «Блок Петра Порошенка». Разом з ним до парламенту впевнено потрапляють «Народний фронт», «Радикальна партія», «Самопоміч» і «Батьківщина».

Політика

Фото для новини

14:14 22 жовтня 2014 р.

За минулу добу рашисти поранили п’ятьох українських військовослужбовців, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру РНБО Ради національної безпеки і оборони повідомляється також, що поставки живої сили, озброєння та боєприпасів з Росії через ділянки кордону, які контролюються терористами, тривають.

Політика

Фото для новини

14:09 22 жовтня 2014 р.

У Сихові в малих підприємців «віджимають» земельну ділянку для великого торговельного комплексу

Про це під час прес-конференції у Прес-клубі на тему «Звернення підприємців Сихівського району до депутатів і виконкому ЛМР напередодні сесії міської ради 23 жовтня повідомив голова ГО «Львівська асоціація малого бізнесу» Іван Кузик.

Ситуації

Фото для новини

13:36 22 жовтня 2014 р.

На Львівщині зареєстровано 8004 переселенців із Криму й Донбасу

Як повідомив співкоординатор громадського об'єднання «Кримська хвиля» Енвер Бекіров, «є низка людей, які з тих чи інших причин не бажають реєструватися як переселенці, або не хочуть афішувати місце свого перебування».

Ситуації

Фото для новини

13:28 22 жовтня 2014 р.

У Львові зникли в жовтні 16 дощоприймачів

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, у Франківському районі вкрали за місяць шість решіток, Шевченківському – чотири , Залізничному й Сихівському – по три.

Кримінал