1 березня у Львові закриють на ремонт частину вулиці Франка

13:15 26 лютого 2016 р.

Схема організації руху

Схема організації руху
Фото: прес-служба Львівської міськради

У вівторок тимчасово змінять свої маршрути чотири міські автобуси – №26, №30, №4а та №53.

За інформацією управління інженерного господарства Львівської міськради, з 1 березня і до 7 липня для виконання ремонтних робіт закривають для руху транспорту вулиці Франка на ділянці від вулиці Свєнціцького до вулиці Снопківської. Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, роботи на вулиці Франка виконуватимуть в рамках проекту з будівництва трамвайної колії на Сихів. Буде виконано весь комплекс робіт з заміною інженерних мереж, дорожнього полотна, трамвайних колій та покриття на хідниках. 

За словами заступника начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігоря Собенка, у зв’язку з ремонтними роботами, буде змінено рух чотирьох міських автобусних маршрутів: №26, 30, 4а та 53. Зокрема, автобуси №26 та №30 у напрямку Сихова оминатимуть закриту ділянку вулицями Стрийською, Рутковича й Франка, а далі – за маршрутом. У напрямку центру автобуси курсуватимуть вулицями Франка-Свєнціцького-Снопківській і далі за маршрутом.

Автобуси №4а та №53 у напрямку Сихова курсуватимуть вулицями Стрийській-Луганській-Чмоли, а у зворотному напрямку – вулицями Франка, Свєнціцького й Снопківською. Про це повідомили сьогодні, 26 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів