Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій очолив отець Роман Лагіш

12:18 26 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: radiomaria.org.ua

Отець Роман Лагіш був рекомендований на заміщення посади директора Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій рішенням спільного засідання комісії законності, депутатської діяльності та свободи слова і постійної комісії гуманітарної політики.

Відсьогодні, 26 лютого, директором Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій призначено отця Романа Лагіша. Його рекомендовано на заміщення цієї посади рішенням спільного засідання комісії законності, депутатської діяльності та свободи слова і постійної комісії гуманітарної політики. 

Роман Степанович Лагіш народився 31 жовтня 1981 року в Тернополі. 1999 року вступив до міжнародного монашого ордену Редемптористів. Згодом здобував філософську та богословську освіту у Львові та Польщі.

2007 року завершив Папську Теологічну Академію (ступінь магістра –спеціалізація історія). Виконував адміністративне служіння секретаря Львівської Провінції ЧНІ (Редемптористи) та інші душпастирські завдання (настоятель храму). 2012 року здобув другу вищу освіту в Інституті післядипломної освіти Львівського національного університету імені Івана Франка за спеціальністю «Міжнародне право і бізнес».

У 2010-2015 роках працював на різних посадах в структурах соціального захисту Львівської міської ради. Здійснював служіння в структурі Патріяршої комісії у справах монашества УГКЦ (заступник голови), де відповідав за організацію та проведення різних всеукраїнських та міжнародних конференцій.

З 2013 року – аспірант-здобувач кафедри давньої та новітньої історії України Київського національного університету імені Тараса Шевченка (спеціалізація – історія України XX cтоліття). Про це повідомили сьогодні, 26 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів