У Львові вночі сніжитиме (оновлено)

18:00 25 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.com

Температура повітря становитиме вночі 0-2° морозу, вдень – 4-6° тепла.

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає, що вночі 26 лютого буде часом мокрий сніг та сніг, вдень – невеликий мокрий сніг. На дорогах – ожеледиця. Вночі та вранці – слабкий туман. Вітер – південний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 0-2° морозу, вдень – 4-6° тепла», – повідомили сьогодні, 25 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«27 лютого: мінлива хмарність, без опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі буде 3-8º морозу, вдень – 1-6° тепла.

28 лютого: хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-східний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі коливатиметься від 4º морозу до 1° тепла, вдень становитиме 8-13° тепла».

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС розповіли сьогодні, 25 лютого:

«За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території області 25-26 лютого у зв'язку iз приростом снiгу на високогiр'ї Львiвської областi очiкується II (помiрна) ступiнь лавинної небезпеки. 26-27 лютого на дорогах –ожеледиця.

Львівське обласне управління ДСНС звертається до водіїв та пішоходів з проханням не забувати: під час складних погодних умов, особливо під час ожеледиці, потрібно бути зосередженим, уважним та обережним. Застосовуйте безпечні методи керування транспортними засобами: відмовтесь від ризикованих маневрувань, для зупинки авто – знижуйте швидкість повільно, дотримуйтесь безпечної дистанції та користуйтесь пасками безпеки, з особливою обережністю необхідно рухатися на поворотах, по мостах та естакадах.

Під час ускладнення погодних умов, по можливості, утримайтесь від поїздок. Пішоходам також не варто забувати про взаємоповагу та ввічливість.

Перш ніж перейти дорогу, в тому числі й по пішохідному переходу, необхідно впевнитися, що автомобіль знаходиться на достатньо безпечній відстані. Пам’ятайте, що в умовах ожеледиці навіть найсучасніший автомобіль миттєво не зупиниться, і невідомо, як при різкому гальмуванні транспортний засіб поведе себе далі».

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів