У Львові будівельний кран впав на дах особняка (оновлено)

16:45 25 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

За даними правоохоронців, ніхто не постраждав.

У прес-службі міської ради розповіли сьогодні, 25 лютого, «Щоденному Львову»:

«У Львові на вулиці Багалія, де зараз триває будівництво багатоповерхівки, будівельний кран упав на житловий будинок, де пошкодив дах та комин. Мешканці будинку не постраждали», – повідомляють у Шевченківській районній адміністрації.

На місце події виїхали надзвичайники. Як зазначає голова районної адміністрації Олександр Удовенко, відшкодовувати збитки повинен забудовник, відповідно до домовленостей із мешканцями. Водночас, за словами голови районної адміністрації, якщо мешканцям не вдасться домовитись із забудовником, то вони можуть звернутись до суду.

Суму збитку повинна визначити експертиза. Відзначимо, що будинок, який постраждав, – приватний, і не обслуговується ЛКП». Раніше тележурналісти повідомили:

«У Львові будівельний кран впав на дах житлового будинку на вулиці Багалія, 3. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова. За даними правоохоронців, в особняку проживає шестеро осіб, однак, на щастя, ніхто не постраждав», – розповіли сьогодні, 25 лютого, на «Телеканалі новин «24», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів