Новини Львова (cтор. 7586)

Фото для новини

18:45 2 грудня 2014 р.

Сьогодні російсько-терористичні війська атакували позиції українських силовиків 14 разів

У прес-центрі АТО повідомили у вівторок, що в зону ураження ворожої артилерії потрапили населені пункти Авдіївка, Майорськ, Тоненьке, Чорнухине, Піски, Опитне, Богданівка, Шуми, Верхня Вільхова, Нікішине.

Політика

Фото для новини

18:10 2 грудня 2014 р.

У Львові розпочали акцію «Подаруй тепло» – інформують про збір теплих речей воїнам на передовій

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, фахівці зі соціальної роботи роздаватимуть буклети «День без добра – марний день», якими інформуватимуть мешканців про благодійний збір теплих шкарпеток, рукавиць та шапок для бійців, котрі несуть військову службу у зоні антитерористичної операції на Сході України.

Ситуації

Фото для новини

17:42 2 грудня 2014 р.

«Львівобленерго» зменшило обсяг графіку аварійних вимкнень до 15 мегават

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, розпорядженням диспетчера центральної диспетчерської служби Західної енергосистеми Державного підприємства НЕК «Укренерго» відмінено дію графіка аварійних вимкнень (ГАВ) сумарною потужністю 128,9 мегават, натомість залишено в дії першу та другу черги ГАВ потужністю близько 15 МВт.

Економіка

Фото для новини

15:15 2 грудня 2014 р.

У Львові ще триває прийом заяв на участь дітей в останньому етапі щорічної програми плавання

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, врахувавши той факт, що в країні триває антитерористична операція, прийнято рішення про внесення до щорічної програми плавання ще однієї категорії дітей.

Спорт

Фото для новини

14:54 2 грудня 2014 р.

Терористичне угруповання «ЛНР» обіцяє припинити вогонь 5 грудня

Так званий «глава» фейкової «Луганської народної республіки» Ігор Плотницький заявив у вівторок: «Ми підписали, що з 5 грудня ми припиняємо ведення вогню, а з 6 грудня – відведення важкої техніки по рубежів зіткнення».

Політика

Фото для новини

14:42 2 грудня 2014 р.

Уряд України повідомив НАТО про відмову від позаблоковості, альянс готовий розглянути заявку

Уряд нашої країни повідомив під час засідання Україна–НАТО представників Північноатлантичного альянсу про те, що відмовляється від політики позаблоковості.

Політика

Фото для новини

13:45 2 грудня 2014 р.

Військовим на передовій придбано за кошти міського бюджету Львова товарів на суму 3 млн. грн

Як запевнили «Щоденний Львів» у прес-службі ЛМР, військовим, які несуть службу у зоні АТО, придбано за кошти міського бюджету та передано товарів та матеріально-технічних цінностей на суму 3 млн. грн (з урахування податків).

Політика

Фото для новини

13:36 2 грудня 2014 р.

«Ворог зазнав втрат від дій української артилерії та кинджального вогню десантників», – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «Загалом протягом доби незаконні збройні формування здійснили 52 обстріли та атаки сил АТО, внаслідок яких за минулу добу двоє українських військовослужбовців загинули та четверо отримали поранення».

Політика

Фото для новини

13:24 2 грудня 2014 р.

За добу на Донбасі полягли двоє українських воїнів, отримали поранення – четверо, – РНБОУ

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у вівторок: «За останню добу здійснено 52 обстріли сил АТО, внаслідок яких загинуло двоє військовослужбовців, четверо поранені».

Політика

Фото для новини

13:15 2 грудня 2014 р.

13-14 грудня у Львові відбудуться ІТ-змагання студентів і всіх охочих

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 13-14 грудня відбудуться ІТ-змагання в рамках «BEST Hackathon» – проекту, що дасть змогу студентам, а також всім охочим відчути дух ІТ-змагань та цікаво провести час.

Наука і техніка