Новини Львова (cтор. 7588)

Фото для новини

22:52 1 грудня 2014 р.

Захисники аеропорту Донецька знищили 27 російських спецпризначенців, але зв’язок із ними зник (відео)

Радник президента і волонтер Юрій Бірюков повідомив у понеділок, що, за даними перехоплення «сепаррадіо», російських 27 спецпризначенців вирушили сьогодні вранці додому, у затишних трунах», а речник прес-центру АТО Олексій Дмитрашківський – що з Донецьким аеропортом втрачено зв'язок.

Політика

Фото для новини

21:52 1 грудня 2014 р.

У Полтаві обікрали на півмільйона музичний гурт «Dzidzio» зі Львівщини

Як повідомили у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, «невідомі особи розбили скло на задній лівій дверці автомобіля «Cadillac Escalade», викрали сумку з грошима в сумі $27500 та 120000 гривень, документи, планшет, золоту картку АКБ «Приватбанк» і платинову картку «Прокредитбанк».

Кримінал

Фото для новини

20:29 1 грудня 2014 р.

На Львівщині щороку виявляють від 5 до 10 тисяч нелегальних працівників

Про це повідомили учасники круглого столу на тему «Безпека праці: аналіз виробничого травматизму та профзахворювань у Львівській області. Профілактика шкідливих і небезпечних виробничих факторів», який відбувся сьогодні, 1 грудня, у Львівському прес-клубі.

Економіка

Фото для новини

19:35 1 грудня 2014 р.

Українська артилерія вісім разів відповіла на 25 атак рашистів, в аеропорту Донецька наразі – перемир’я (відео)

У прес-центрі АТО повідомили в понеділок: «У ході проведених перемовин керівників спільного центру України та Росії в районі Донецького аеропорту вогонь припинено».

Політика

Фото для новини

19:22 1 грудня 2014 р.

Президент України нагородив чотирьох львів’ян

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, 1 грудня Президент України Петро Порошенко підписав Указ про відзначення державними нагородами України з нагоди 23-ї річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України.

Політика

Фото для новини

15:52 1 грудня 2014 р.

Правоохоронці встановили особу, тіло якої знайшли поблизу Львова

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, насправді голова не була відокремлена від тіла, на яке натрапили на закинутій фермі поблизу села Сороки Львівські.

Ситуації

Фото для новини

15:38 1 грудня 2014 р.

Старший радник голландської компанії стверджує – його країна зацікавлена в інвестуванні Львівщини

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, 1 грудня в ЛОДА відбулася зустріч з старшим радником голландської компанії «Strik Attorneys at law and tax advisors» Петером Вурцером.

Економіка

Фото для новини

15:30 1 грудня 2014 р.

Міський голова Львова запевняє, що місто вже готове до зими (відео)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, за інформацією її відділу благоустрою управління інженерного господарства, для прибирання від снігу придбано сім нових піскорозкидувальних машин.

Ситуації