Новини Львова (cтор. 7587)

Фото для новини

12:09 2 грудня 2014 р.

На Львівщині вчора загинули під час пожеж двоє людей

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, під час ліквідації займання в квартирі в житловому будинку в селі Зимна Вода в Пустомитівському районі рятувальники натрапили у ній на тіло її власника.

Ситуації

Фото для новини

12:00 2 грудня 2014 р.

«Львівобленерго» запровадило графіки аварійних вимкнень

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «Львівобленерго» отримало розпорядження Державного підприємства НЕК «Укренерго» про запровадження «графіків обмежень потужності та енергії в повному обсязі».

Ситуації

Фото для новини

11:45 2 грудня 2014 р.

Речник РНБОУ наразі не підтверджує інформацію ОБСЄ про припинення вогню на Луганщині

Спікер Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України Андрій Лисенко повідомив у вівторок, що в Радбезі поки що не отримали підтвердження про припинення вогню в Луганській області.

Політика

Фото для новини

10:50 2 грудня 2014 р.

На Львівщині людина задихнулася під час пожежі токсичними продуктами горіння

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, під час ліквідації займання в квартирі в житловому будинку в Золочеві рятувальники виявили на місці події тіло її власника.

Ситуації

Фото для новини

10:41 2 грудня 2014 р.

Оприлюднено програму цьогорічних новорічно-різдвяних свят у Львові

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, цього року новорічні й різдвяні святкування відбудуться під назвою «Зима Під спільним дахом», що відображає прагнення мешканців усіх куточків Львова та України до єднання.

Культура

Фото для новини

10:00 2 грудня 2014 р.

4 грудня у Першій Львівській Медіатеці відкриється виставка «Картини зі світу науки»

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у четвер о 17.00 на вулиці Мулярській, 2а відкриється виставка «Картини зі світу науки» від німецького наукового Товариства ім. Макса Планка.

Культура

Фото для новини

09:54 2 грудня 2014 р.

У відділах управління соцзахисту Львівської міськради обліковано 2,7 тисячі переміщених з Донбасу

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, відділи управління соціального захисту ЛМР вже облікували 2,7 тисячі осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення АТО.

Ситуації

Фото для новини

09:26 2 грудня 2014 р.

Сьогодні у Львові відкриють єдине в Україні регіональне представництво ЄБРР

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, зокрема операційний офіс Європейського банку реконструкції та розвитку урочисто відкриватиме його перший віце-президент Філіп Беннетт.

Економіка

Фото для новини

09:10 2 грудня 2014 р.

Минулої доби українська артилерія 25 разів відповіла на 52 атаки рашистів (відео)

За повідомленням координатора спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитра Тимчука, підрозділи російсько-терористичних військ здійснили низку атак, завдаючи флангового удару декількома штурмовими групами за підтримки бронетехніки та під прикриттям артилерійського вогню.

Політика

Фото для новини

01:00 2 грудня 2014 р.

ОБСЄ повідомила, що досягнуто домовленості стосовно припинення з 5 грудня вогню на Луганщині

У звіті Організації з безпеки і співробітництва в Європі стверджується, що на переговорах учасників Загального центру з контролю й координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін досягнуто домовленості про припинення на Луганщині вогню з 5 грудня й відведення важких озброєнь зі 6-го.

Політика

Фото для новини

00:30 2 грудня 2014 р.

На 86-му році життя помер громадський діяч, письменник і колишній політв'язень Євген Сверстюк (відео, оновлено)

Директор Інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович повідомив у понеділок: «Помер Євген Сверстюк. Вічная пам'ять вічному борцеві за свободу».

Політика

Фото для новини

23:42 1 грудня 2014 р.

На Львівщині не можуть отримати ліки більше сотні пацієнтів із трансплантованими органами

Якщо чиновники не дотримають обіцянок – більшості пацієнтів із донорськими нирками загрожуватиме повернення до гемодалізу. Хворі ж з пересадженими легенями та печінкою можуть навіть померти.

Медицина

Фото для новини

23:25 1 грудня 2014 р.

Волонтери передали зібране львів’янами військовослужбовцям 128-ї гірсько-піхотної бригади

Як повідомив активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов, воїнам-закарпатцям доставили продукти, теплі речі й багато іншого.

Ситуації