Завтра школярі відзначать у Львові День Соборності України акцією «Навіки разом!»

23:14 21 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Маріан Стрільців/ZIK

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у четвер, 22 січня, з нагоди 96-ї річниці проголошення Акту злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки та з метою відзначення у 2015 році Дня Соборності України, о 15.00 годині на проспекті Шевченка відбудеться загальноміська учнівська акція «Навіки разом!».

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що завтра в четвер, 22 січня, з нагоди 96-ї річниці проголошення Акту злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки та з метою відзначення у 2015 році Дня Соборності України, о 15.00 годині на проспекті Шевченка відбудеться загальноміська учнівська акція «Навіки разом!». У повідомленні також конкретизують:

«Вихованці Центру науково-технічної творчості учнівської молоді м. Львова  виготовлено пазл «Карта України», який складається з 25-ти областей країни та має розмір 7,5 на 5,5 метрів. Складатимуть пазл учні львівських шкіл. До акції будуть залучені діти із сімей, тимчасово переселених із Донецької та Луганської областей, а також з Автономної Республіки Крим. 

У заході візьмуть участь представники учнівського самоврядування Львова, вихованці  Центру науково-технічної творчості учнівської молоді м. Львова, зразкова музична студія «Джерело» Центру творчості дітей та юнацтва Галичини (керівник Назар Савко). Загальна кількість учасників – близько 250 осіб.

Представники учнівського самоврядування будуть роздавати мешканцям міста синьо-жовті стрічки та випустять в небо синьо-жовті кульки. Організатором заходу є управління освіти ЛМР. Детальна інформація за телефоном 097-174-43-36 Олена Кондрат». 

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову» й про інші заходи, які будуть проведені 22 січня в навчальних закладах із нагоди 96-ї річниці проголошення Акту злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки та з метою відзначення у 2015 році Дня Соборності України:

У Львівській академічній гімназії о 14.20 – літературно-музична композиція «Ми – українці, і це звучить гордо!»;

У СЗШ №82 о 13.20 – вечір-реквієм до Дня Соборності;

У СЗШ № 95 о 14.30 – літературно-музична композиція «Соборна Україна»;

У НВК «Школа-гімназія «Сихівська» о 14.30 – круглий стіл старшокласників «Соборність України: актуальність сьогодення»;

У СЗШ № 44 імені Тараса Шевченка о 15.00 – районний семінар для вчителів музики та історії «Нехай не розмежованою залишиться навіки»;

У Львівській лінгвістичній гімназії о 8.30 – конференція старшокласників «Діти за мир, за єдину Україну»;

В інших навчальних закладах Львова – тематичні уроки історії, виховні години «України єдина і соборна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів