Минулої доби в боях за аеропорт Донецька полягли шестеро українських військових, – Міноборони (відео)

09:48 22 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: nardim.at.ua

У прес-службі міністерства оборони України повідомили в четвер: «За добу в боях за летовище загинули 6 українських військовослужбовців».


Відео: Військове телебачення України

У прес-службі міністерства оборони України повідомили сьогодні, 22 січня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Запеклі бої навколо аеропорту міста Донецьк продовжуються. Частина будівель та частина території аеропорту залишається під контролем українських військовослужбовців. Вчора 20 військовослужбовців Збройних сил України вийшли з боями з території терміналів, оскільки їх позиції були зруйновані та прострілювалися прямою наводкою.

16 військовослужбовців Збройних сил України в ході бою отримали поранення та потрапили у полон терористів. За добу у боях за летовище загинули 6 українських військовослужбовців. Станом на 9 годину ранку 22 січня бої навколо аеропорту продовжуються».

Про це інформують у четвер на сайті прес-службі міністерства оборони України. Своєю чергою, інтернет-видання «Українська правда» передає в повідомленні «На світанку біля Донецького аеропорту йшли бої, – речник АТО»:

«Станом на 6 годину ранку 22 січня в районі Донецького аеропорту точилися бої. Про це повідомив офіцер прес-центру АТО Леонід Матюхін.

«Я не можу офіційно ні підтвердити, ні спростувати інформацію про відхід військових з аеропорту, тому що станом на 6 годинку ранку там точаться бої», – сказав він.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів