Львівщина отримала на виплату державних допомог 18,4 млн. грн

11:34 22 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: legalclinic.com.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, наша область отримала 18,4 млн. грн субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу.

У прес-службі ЛОДА повідомили сьогодні, 22 січня, «Щоденному Львову», що наша область отримала 18,4 млн. грн субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу. У повідомленні також зазначено:

«Про це інформує депаратмент фінансів ОДА. «Кошти повністю передані з обласного бюджету міським і районним бюджетам через органи державної казначейської служби», – йдеться у повідомленні департаменту.

Зазначимо, у січні Львівщина отримала кошти зазначеної субвенції в сумі 228,2 млн. грн., що більше порівняно з січнем минулого року на 6,8 млн. гривень. Наданий ресурс в повному обсязі забезпечує виплату державних допомог і допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу, нарахованих у січні поточного року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів