Новини Львова (cтор. 7585)

Фото для новини

11:00 3 грудня 2014 р.

Лише за один день штурму аеропорту Донецька знищено 299 російських окупантів, за всю війну – 4672, – правозахисник (відео)

За даними Олени Васильєвої, в боях за аеропорт Донецька загинули окупанти Донбасу з двох бригад ГРУ ГШ ЗС РФ – 16-ї спецпризначення й 22-ї окремої, а також із 200-ї особливого призначення, 4-ї окремої гвардійської Кантемировської танкової та 106-ї гвардійської дивізії ПДВ.

Політика

Фото для новини

10:28 3 грудня 2014 р.

Донеччани ділилися своїм харчем із бійцями спецбатальйону міліції Львівщини

Як повідомили у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, кожен із 200 бійців спеціального батальйону міліції Львівщини готовий знову йти у бій проти загарбників, щоб відстояти незалежність і цілісність України.

Ситуації

Фото для новини

09:50 3 грудня 2014 р.

На Львівщини загинули під час пожеж дві жінки

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 2 грудня спалахнув дерев’яний будинок у селі Великосілля Старосамбірського району, а сьогодні вночі – одна з квартир на вулиці Липова Алея у Львові.

Ситуації

Фото для новини

09:40 3 грудня 2014 р.

У боях за аеропорт Донецька загинув начальник штабу бригади спецпризначення російської армії, – «ІС» (відео)

Координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив також у середу, що підтвердилася інформація про загибель кілька днів тому в Донецьку трьох співробітників Федеральної служби охорони Росії.

Політика

Фото для новини

09:12 3 грудня 2014 р.

Україна залишається найкорумпованішою країною Європи

Як повідомила в середу «Щоденному Львову» керівник департаменту комунікацій «Transparency International Ukraine» Ольга Тимченко, показники України в цьогорічному Індексі сприйняття корупції – 26 балів зі 100 можливих і 142 місце зі 175 позицій.

Кримінал

Фото для новини

09:00 3 грудня 2014 р.

Українська артилерія відповіла на 39 обстрілів рашистів 19 вогневими ударами (відео)

У прес-центрі АТО повідомили в середу, що зафіксовано 39 випадків відкриття вогню з боку терористів, натомість артилерія сил АТО завдала 19 вогневих ударів для придушення вогневих позицій бойовиків.

Політика

Фото для новини

23:15 2 грудня 2014 р.

Терористичні угруповання «ДНР» і «ЛНР» захотіли перемир’я, бо Кремль зменшує їм постачання?, – ЗМІ

На думку українських експертів, наразі мало підстав говорити про те, що чергове перемир’я буде тривалим – радше, є підстави говорити про меншу інтенсивність конфлікту на Донбасі.

Політика

Фото для новини

22:18 2 грудня 2014 р.

Правоохоронці просять зголоситися очевидців ДТП біля заводу «Кінескоп» у Львові

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили в понеділок, що невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив 28 листопада близько 17.00 на вулиці Кульпарківській наїзд на 36-річного чоловіка та поїхав з місця пригоди.

Кримінал

Фото для новини

19:54 2 грудня 2014 р.

У Львівському Палаці мистецтв відкрили інтерактивну виставку про Революцію Гідності (відео)

На експозиції у Палаці мистецтв є всі атрибути революційного Майдану: шини, барикади, бруківка і «коктейлі Молотова», каски, а на подвір'ї – бочки з полум'ям.

Культура

Фото для новини

19:24 2 грудня 2014 р.

У Львові триває набір помічників святого Миколая – учасників благодійної акції «Подаруй дитині свято»

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, волонтери ГО «Молодь За Зміни» зібрали 122 дитячих листів до святого Миколая у вихованців дитбудинку «Добре серце» й дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей, чиї батьки брали участь в АТО, дітей переселенців з Криму й Сходу та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Культура