Новини Львова (cтор. 7584)

Фото для новини

16:00 3 грудня 2014 р.

Дніпропетровському «Дніпру» не дозволили зіграти матч Ліги Європи зі «Сент-Етьєном» на «Арені Львів»

Союз європейських футбольних асоціацій відмовив дніпропетровцям у зв'язку з тим, що клуби можуть вибрати лише один стадіон на матчі групового етапу Ліги Європи.

Спорт

Фото для новини

15:15 3 грудня 2014 р.

4 грудня львівські студенти отримають можливість стажуватися в найкращих фірмах на теренах Польщі

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, вищі навчальні заклади Львова підпишуть угоду про співпрацю з польським Фондом «Leopolis for Future», відповідно до якої студенти отримають змогу проходити стажування в найкращих польських та міжнародних фірмах, підприємствах на території Польщі.

Наука і техніка

Фото для новини

14:58 3 грудня 2014 р.

У Львові оголошено конкурс з облаштування внутрішніх дворів

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у рамках спільного українсько-німецького проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» оголошено конкурс з відбору внутрішніх дворів у центральній частині міста для проведення їх благоустрою.

Культура

Фото для новини

14:50 3 грудня 2014 р.

13 грудня на «Львівському празнику на Андрія» збиратимуть кошти на лікування військових

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у суботу, 13 грудня, на площі перед Національним Академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться урочисте відкриття шостого Різдвяного Ярмарку.

Культура

Фото для новини

14:28 3 грудня 2014 р.

У Львові представили нового начальника Західного регіонального управління Держприкордонслужби

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, Західне регіональне управління Держприкордонслужби України очолив генерал-майор Валерій Гресько.

Ситуації

Фото для новини

14:20 3 грудня 2014 р.

5 грудня у Львівській Опері нагороджуватимуть військовослужбовців

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, в п’ятницю о 18.00 у Національному Академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться урочистий вечір з вшанування військовослужбовців-учасників АТО, де окремих військовослужбовців відзначать державними нагородами.

Політика

Фото для новини

13:40 3 грудня 2014 р.

Українські військові успішно відбили всі напади бойовиків, ворог зазнав значних втрат, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «Наші групи вогневої підтримки у відповідь знищують терористів. Українські військові завдають точкових ударів у відповідь, які виключають загрозу для мирного населення».

Політика

Фото для новини

13:28 3 грудня 2014 р.

За добу на Донбасі полягли двоє українських воїнів, – РНБОУ (відео)

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив також у середу: «Упродовж останніх діб терористи з реактивних установок «Град» і мінометів сім разів обстріляли наші позиції біля селища Тоненьке й чотири рази – опорні пункти поблизу сіл Піски і Дослідне».

Політика

Фото для новини

12:32 3 грудня 2014 р.

На окупованих територіях Донбасу друкують фальшиві гривні дуже низької якості, – ЛугОДА

Голова Луганської обладміністрації Геннадій Москаль попереджає: «На окупованих територіях Донбасу бойовики почали друкувати фальшиві гроші, щоб здійснювати соціальні виплати».

Кримінал

Фото для новини

12:00 3 грудня 2014 р.

Генерал-лейтенанти української й російської армії домовилися припинити вогонь в аеропорту Донецька

У Центрі з питань припинення вогню на Донбасі повідомили вчора пізно ввечері: «Стосовно аеропорту Донецька досягнуто домовленості про те, що з 18.00 сьогодні припиняється вогонь у аеропорту».

Політика