На Львівщині суд звільнив від відбування покарання молодика, який завдав товаришеві тяжкі ушкодження

09:54 23 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: advocat-cons.info

Як повідомили в п’ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, у Червонограді потерпілий вибачив знайомого, який завдав йому тяжкі тілесні ушкодження, й дійшов з ним згоди щодо відшкодування йому збитків за лікування.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС) інформують сьогодні, 23 січня, в повідомленні «У Червонограді суд засудив чоловіка, який завдав товаришеві тяжкі тілесні ушкодження»:

«Навесні 2014 року 23-річний чоловік, перебуваючи в помешканні свого знайомого, розпивав з ним спиртні напої. Коли товариші вже добряче захмеліли – між ними виник словесний конфлікт під час його, гість взяв скляну банку та вдарив нею знайомого у шию.

Потерпілого було госпіталізовано у лікарню. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

У судовому засіданні зловмисник визнав свою вину повністю та розповів, що після того, коли він травмував товариша, він викликав швидку медичну допомогу та надав йому першу медичну допомогу. Сам же потерпілий зазначив, що він вибачив знайомого та дійшов з ним згоди щодо відшкодування йому збитків за лікування.

Червоноградський міський суд визнав винним зловмисника у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України та призначив йому покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі. Однак, керуючись стптею 75 Кримінального кодексу України суд звільнив його від відбування призначеного покарання, якщо він протягом іспитового строку, а саме двох років та шести місяців не вчинить нового злочину».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів