Новини Львова (cтор. 7582)

Фото для новини

14:43 4 грудня 2014 р.

Завтра до Львова повертаються близько 200 воїнів 3-го батальйону територіальної оборони «Воля»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, громадян закликають прийти завтра між 15:00 і 17:00 до пам’ятника Тарасові Шевченку та зустріти захисників України.

Ситуації

Фото для новини

14:24 4 грудня 2014 р.

Львів’янам розсилатимуться з понеділка запрошення на навчання зі самооборони міста

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, наступного тижня стартує друга серія проведення заходів з мобілізаційної і оборонної підготовки в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста.

Ситуації

Фото для новини

14:05 4 грудня 2014 р.

Правоохоронці просять відгукнутися очевидців учорашнього ДТП на автодорозі «Львів-Шегині»

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління ДАІ, невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, скоїв наїзд на велосипедиста, 37-річного мешканця Мостиського району, та одразу ж залишив місце ДТП.

Кримінал

Фото для новини

14:00 4 грудня 2014 р.

На Львівщини загинув 32-річний пішохід

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління ДАІ, за попередніми даними, керманич автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter» збив на пішохідному переході 32-річного мешканця Жидачівського району.

Ситуації

Фото для новини

13:50 4 грудня 2014 р.

Минулої доби на Донбасі зафіксовано рекордну кількість обстрілів та атак рашистів, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «За минулу добу зафіксовано рекордну кількість та інтенсивність застосування реактивних систем залпового вогню та рекордну загальну кількість обстрілів та атак бандитів, що відпрацьовують російські гроші».

Політика

Фото для новини

13:32 4 грудня 2014 р.

У Львові взято під варту підозрюваних у крадіжках майна на суму понад 350 тисяч грн

Як повідомили в четвер у прес-служба обласної прокуратури, нею здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за підозрою трьох осіб у крадіжках матеріальних цінностей з офісних приміщень приватних підприємств у Львові та області.

Кримінал

Фото для новини

13:05 4 грудня 2014 р.

90% дзвінків львів’ян на «гарячу лінію» міста стосувалися з’ясування причин вимкнення струму

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову», з 1 грудня на «гарячу лінію» міста надійшло близько 6 тисячі дзвінків від мешканців, практично 90% з яких стосувалися з’ясування причин вимкнення струму.

Ситуації

Фото для новини

12:45 4 грудня 2014 р.

На Донбасі триває посилення озброєних угруповань російсько-терористичних військ, – «ІС» (відео)

Координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив також у четвер, що в районі Докучаєвська на Донеччині загострюється конфлікт між місцевими бойовиками й російськими військовими.

Політика

Фото для новини

12:23 4 грудня 2014 р.

Повідомлення про «замінування» приміщень Львівської обласної прокуратури не підтвердилося

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, правоохоронці проводять заходи з метою встановлення особи чоловіка, який сьогодні, 4 грудня о 9:50, повідомив про замінування обласної прокуратури.

Кримінал

Фото для новини

12:12 4 грудня 2014 р.

У будівлі Львівської обласної прокуратури також шукають вибухівку

Як повідомила в четвер керівник відділу зв’язків із громадськістю обласного управління МВС Світлана Добровольська, отримано дзвінок від невідомого чоловіка, який заявив: «Генеральну прокуратуру Львова заміновано».

Ситуації

Фото для новини

11:32 4 грудня 2014 р.

«Львівобленерго» попередило про те, на яких вулицях відключатиме струм

Як повідомили в четвер у відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго», «графіками аварійних вимкнень охоплені вулиці міста Львова: Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська, Стрийська, Франка, Панаса Мирного, Княгині Ольги, Володимира Великого, Кульпарківська, Любінська, Патона, Ряшівська, Каховська, Городоцька та прилеглі до них, а також частково м. Винники».

Ситуації

Фото для новини

10:42 4 грудня 2014 р.

У Львові шукали вибухівку в психіатричній лікарні

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, Встановлено, що дзвінок про замінування здійснили з таксофону, який знаходиться у центрі міста.

Кримінал