Новини Львова (cтор. 7590)

Фото для новини

23:02 30 листопада 2014 р.

У російські військові частини пачками приходять «похоронки» з Донбасу, – правозахисник (відео)

Російські журналісти вважають: «Сотні цинкових трун пробудили в російських солдатах холодний розум. Дійшло вже до того, що військові готові збунтуватися проти президента – агресора Путіна, який розпочав війну».

Політика

Фото для новини

22:40 30 листопада 2014 р.

Росія жене на Донбас наступальну зброю й формує там три ударні угруповання, – журналіст (відео)

Воєнний кореспондент «Телевізійної служби новин» каналу «1+1» Андрій Цаплієнко звертає увагу на те, що крах квазіреспублік – політична смерть для кремлівського керманича, а наступ на Україну – чи не єдиний спосіб уникнути її.

Політика

Фото для новини

21:35 30 листопада 2014 р.

Учасники віче-ретроспективи у Львові вимагали введення військового стану на Донбасі (відео)

У резолюції, прийнятій у неділю учасниками віче у Львові, зазначено: «Для перемоги слід ввести на території Луганської та Донецької областей режим воєнного стану, сконцентрувати керівництво бойовими діями в єдиному центрі – ставці Головнокомандувача, діяльність держави перевести на військові рейки. Вимагаємо знайти і покарати вбивць мирних людей на Майдані».

Політика

Фото для новини

18:14 30 листопада 2014 р.

Львів’яни вшанували річницю Революції Гідності спільною молитвою (відео)

Як повідомили в неділю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні на площі біля пам'ятника Тарасу Шевченку в рамках заходів щодо відзначення річниці Революції Гідності відбулась екуменічна молитва і віче-ретроспектива.

Політика

Фото для новини

15:40 30 листопада 2014 р.

У селі під Львовом натрапили на обезголовлене тіло людини

У прес-службі обласного управління МВС повідомили в неділю: «У селі Мурованому Пустомитівського району виявлено обезголовлене тіло людини. Ймовірно, воно належить чоловікові, чию спотворену до невпізнання голову знайшли напередодні на закинутому стадіоні у Львові».

Кримінал

Фото для новини

13:15 30 листопада 2014 р.

На Донбасі терористи й російські війська продовжують обстріли, наші у відповідь знищують нападників, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також, що на Донецькому напрямку всі напади успішно відбито, терористи зазнали втрат та відійшли.

Політика

Фото для новини

13:00 30 листопада 2014 р.

За добу на Донбасі полягли троє наших військових, поранено – 15, – РНБОУ

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється Андрій Лисенко повідомив у неділю: «За добу в зоні АТО загинули троє українських військових, 15 отримали поранення».

Політика

Фото для новини

11:50 30 листопада 2014 р.

Сьогодні в Гарнізонному храмі Львова – благодійний концерт на підтримку десантника Сергія Загасайла

Як повідомили Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, у неділю, 30 листопада, у ньому відбудеться благодійний концерт на підтримку бійця 80-ї аеромобільної бригади Сергія Загасайла.

Культура

Фото для новини

11:45 30 листопада 2014 р.

ДАІ нагадує водіям Львівщини про особливості керування в зимовий період

У прес-службі обласного управління Державтоінспекції нагадують у неділю: «Саме зимою керманичам авто додають проблем негода, тумани, сніги та ожеледиця, які ускладнюють дорожній рух».

Ситуації

Фото для новини

11:32 30 листопада 2014 р.

Сьогодні у Львові – благодійний концерт і виставка-продаж на підтримку учасників АТО

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 30 листопада відомі виконавці Тарас Курчик, Назар Савко, «Крайня хата», «La vivo», Тетяна Чайковська й Марія Зятик та незрячі збиратимуть у Палаці культури імені Гната Хоткевича на вулиці Кушевича, 1 кошти на потреби військових.

Культура

Фото для новини

11:28 30 листопада 2014 р.

Сьогодні у Львові біля пам’ятника Тарасові Шевченкові – благодійний ярмарок на підтримку військових

Як повідомила Громадська ініціатива «Допомога армії України», 30 листопада з 12.00 до 18.00 біля пам’ятника Тарасові Шевченку в центрі Львова буде проходити благодійний ярмарок на підтримку бійців у зоні АТО.

Ситуації

Фото для новини

11:21 30 листопада 2014 р.

Сьогодні на віче-ретроспективі у Львові прийматимуть резолюцію-вимогу до Президента, уряду й парламенту

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у неділю, 30 листопада, о 14.30 біля пам’ятника Тарасові Шевченкові на проспекті Свободи відбудуться молитва за Україну, Акафіст до Покрови Пресвятої Богородиці й віче-ретроспектива.

Політика