Міноборони Росії анонсувало збільшення вп'ятеро інтенсивності польотів авіації біля кордонів України

11:12 20 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: t-pravda.net

Військове відомство РФ заявило, що вирішило збільшити вп'ятеро інтенсивність польотів авіації біля кордонів України після заяви колаборантів Путіна на окупованих частинах Донбасу про появу у них авіації.

Міноборони Російської Федерації заявило, що воно збільшило вп'ятеро інтенсивність польотів авіації в Південному військовому окрузі, розташованому біля кордонів України, після заяви колаборантів Путіна на окупованих частинах Донбасу про появу в них авіації – начебто та загрожує РФ. Як повідомили інфогрмаційній агенції УНІАН у прес-службі Міноборони РФ, у ході майбутніх маневрів екіпажі Су-25СМ3 відпрацюють навчальні завдання «зі знищення ворожої авіації на землі, об'єктів і баз незаконних озброєних формувань, великих складів паливно-мастильних матеріалів, схронів зі зброєю та боєприпасами, живої сили умовного противника». 

«У 2015 році буде проведено понад 25 навчань різного масштабу за участю екіпажів новітніх штурмовиків Су-25СМ3 авіабази ПВО, що вп'ятеро перевищить показники минулого року», – йдеться в документі. Зазначається, що військові льотчики авіабази ПВО, дислокованої в Краснодарському краї, вже приступили до підготовки до льотно-тактичних навчань у складі 4-го командування ВПС і ППО.

«Навчання буде проведено на територіях республік Північного Кавказу, Ростовської та Волгоградської областей, Краснодарського й Ставропольського країв, а також Республіки Адигея, зокрема з перебазуванням на військові аеродроми інших з'єднань», – зазначається в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, прес-офіцер АТО Андрій Лисенко повідомив, що бандформування ЛНР заявило про створення власних військово-повітряних сил у складі двох літаків – штурмовика СУ-25 і навчально-тренувального Л-29.  Він переконаний, що «цей факт свідчить про початок інформаційної кампанії з прикриття можливого використання російської військової авіації проти сил Антитерористичної операції».

Про це повідомляється на сайті УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів