Українські партизани ліквідували під Донецьком генерал-майора російської армії, – активіст

12:05 20 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки журналіста донецького активіста Олександра Гладкого в інтернет-мережі «Facebook»

Донецька партизанська група «Тінь», організувавши засідку на патруль терористів в передмісті Донецька, не розраховувала на таку удачу – в їхні руки потрапив генерал-майор російської армії

Донецька партизанська група  «Тінь», організувавши засідку на патруль терористів в передмісті Донецька, не розраховувала на таку удачу – в їхні руки потрапив генерал-майор російської армії Про це повідомив сьогодні, 20 січня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» донецький активіст Олександр Гладкий.

«Захопивши в полон трьох поліцаїв, двоє поліцаїв були просто «орки» і були розстріляні на місці, третій виявився генерал-майором ЗС РФ. Павлов Петро Геннадійович. Оперативне управління Збройними Силами. За своє життя і свободу він запропонував «Тіні» один мільйон доларів. Відповідь «Тіні» – «До с**ки твої долари. Батьківщина не продається!», – йдеться у повідомленні.

Як відзначив Гладкий, це другий генерал Збройних сил Росії знищений загоном «Тіні», першого вбили 16 листопада в Тельмановому. Також, як повідомляє активіст, 18 січня о 05:00 в Тельмоновому група донецьких партизан «Тіні» спровокувала бій між поліцаями «ДНР» і ЗС РФ.

«Підсумок: в «мінусі» – 30 поліцаїв і 10 чеченців», – повідомив Гладкий.Також, за його словами, 19 січня о 04:00 на блокпосту населеного пункту Саханка були «відмінусовані» троє французьких найманців інструкторів (один вбитий, двоє поранені).

Гладкий підбив підсумки «роботи» партизанів протягом останніх кількох днів. «Разом: «200-х» – 4, «300-х» – 2. По 40 «в мінусі» поліцаїв і чеченців за 18 січня - дані по «200-х» і «300-х» уточнюються», – написав він.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів