В аеропорту Донецька – таємна операція, – радник

13:13 20 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: provolyn

Помічник міністра оборони Юрій Бірюков повідомив у вівторок: «До вечора жодних новин про ДАП не буде, там зараз триває операція, і їм не можна ні заважати, дзвонячи із придихом, ні шкодити, зливаючи по необдуманості інформацію ворогу».

Помічник міністра оборони Юрій Бірюков повідомив сьогодні, 20 січня: «До вечора жодних новин про ДАП (Донецький аеропорт. – «ЩЛ») не буде, там зараз триває операція, і їм не можна ані заважати, дзвонячи із придихом, ані шкодити, зливаючи по необдуманості інформацію ворогу»

Юрій Бірюков написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Натомість у коментарі «Українській правді» він уточнив, що мова йде не тільки про аеропорт, але й прилягаючі до нього території.

Радник Президента також зазначив, що операція була запланована й проводиться за планом. Юрій Бірюков повторив при цьому, що до вечора жодної більше інформації з аеропорту не буде.

Як інформував «Щоденний Львів», речник Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі Майкл Боцюрків повідомив у вівторок, що бої в Донецькому аеропорту поширюються вглиб міста, а народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у вівторок: «Українські війська закріпилися на околиці Спартака. Бойовики замість виконання поставленого завдання зі «взяття під контроль» Донецького аеропорту втратили частину флангових позицій».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів