«Бої все далі й далі просуваються до Донецька», – ОБСЄ

11:50 20 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ns2.dollchan.ru

Речник Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі Майкл Боцюрків повідомив у вівторок, що бої в Донецькому аеропорту поширюються вглиб міста.

Речник Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі Майкл Боцюрків повідомив сьогодні, 20 січня, Українській службі «ВВС», що бої у донецькому аеропорту поширюються вглиб міста. З його словами, спостерігачі ОБСЄ повідомляють про серйозне погіршення ситуації із безпекою впродовж останніх кількох днів зі зростанням випадків порушення перемир'я, оскільки бої все далі й далі просуваються до Донецька». Гуманітарну ситуацію у регіоні пан Боцюрків назвав «абсолютно жахливою».

Як інформував «Щоденний Львів», навколо головного летовища Донеччини йде артилерійська війна, народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у вівторок: «Бойовики замість виконання поставленого завдання зі «взяття під контроль» Донецького аеропорту втратили частину флангових позицій».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів