На території України – близько 5000 російських танків, – Президент (відео)

17:21 21 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Петро Порошенко заявив у середу під час міжнародного економічного форуму у Давосі, що, за даними наших військових, на території України – близько 5000 російських танків.


Відео: «5 канал»

Телеканал «Еспресо.TV» передає сьогодні, 21 січня, в повідомленні «Порошенко: На території України знаходиться 5000 російських танків»:

«Президент України Петро Порошенко заявив сьогодні, 21 січня, під час міжнародного економічного форуму у Давосі, що, за даними українських військових, на території України знаходиться близько 5000 російських танків. Він зазначив у своєму виступі: «У грудні відбулося підписання Мінського меморандуму і напруження на Сході України знизилося. ця ситуація була дуже заспокійливою, загроз для мирного населення стало набагато менше. Зараз ми домагаємось припинення вогню, відведення важкої артилерії, звільнення всіх полонених. Але це робити дуже важко коли за словами наших військових на Сході України знаходиться 5000 російських танків».

Про це повідомив у середу на сайті «Еспресо.TV».

Як інформував «Щоденний Львів», Петро Порошенко повідомив в інтерв’ю швейцарській газеті «Neue Zürcher Zeitung», що, за даними українських спецслужб, на сході України нині – від 8 до 9,5 тисячі російських солдатів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів