24-та Залізна механізована бригада з Львівщини перемогла на Луганщині в танковій «дуелі» (відео)

16:16 22 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: racurs.ua

У прес-центрі АТО повідомили в четвер, що в районі 29-го та 31-го блокпостів «зав’язалась танкова дуель»; «в результаті грамотних дій наших танкістів противник відійшов, зараз в районі спостерігається відносне затишшя».


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 22 січня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«У районі 29 та 31 блокпосту бойовики зранку вели обстріл наших позицій з артилерії та «Градів» поблизу населених пунктів Кримське та Нижнє. Близько 10.00 тут зав’язалась танкова дуель. В результаті грамотних дій наших танкістів противник відійшов, зараз в районі спостерігається відносне затишшя».

Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook», де також сказано:

«Вранці противник активізувався на ряді напрямків. Найбільш напружена обстановка склалася в районі н.п. Дебальцеве.

Зранку противник веде тут потужні обстріли позицій сил АТО. Наші військові ведуть контрбатарейну боротьбу. Незаконні збройні формування також намагається вести атакувальні дії, але кожний раз українські захисники дають ворогу відсіч.

Не припиняються бої в Донецькому аеропорту та поблизу нього. Зранку противник 5 разів обстріляв з РСЗВ «Град» позиції українських військ в районі населеного пункту Тоненьке.

Обстрілів з мінометів також зазнали Авдіївка та Мар’їнка. В районі Верхньоторецького бойовики кілька разів вдалися до безуспішних спроб атакувати.

На Маріупольському напрямку бойовики 6 разів обстріляли наші позиції. Українські військові відкривали вогонь у відповідь.

Знову зафіксоване відкриття вогню терористами по мирним громадянам. Обстрілу з артилерії зазнав н.п. Гранітне, також вогню з РСЗВ «Град» був підданий Авдіївський коксохімічний комбінат. Інформація про постраждалих уточнюється».

Як інформував «ЩЛ», 24-та Залізна механізована бригада з Львівщини відбила атаку танків, підбивши три з них.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів