Українська розвідка зафіксувала рух російської військової техніки в напрямку нашого кордону, – РНБОУ (відео)

14:40 22 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: yeghiazaryan

ечник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у четвер, що вздовж кордону України в Ростовській області спостерігається рух найсучаснішої військової техніки Росії без упізнавальних знаків.


Відео: «5 канал»

Уздовж кордону України в Ростовській області спостерігається рух найсучаснішої військової техніки Росії без упізнавальних знаків. Про це заявив сьогодні, 22 січня, під час брифінгу речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко. Дослівно ж він повідомив:

«За даними розвідки, зафіксовано рух колон російської військової техніки по території Ростовської області РФ у напрямку російсько-українського кордону. Зокрема, виявлено значну кількість БМД і БМП різного типу, танків новітніх модифікацій;  САУ «Мста-С»; САУ типу «Нона»; РСЗВ «Град»; критих вантажівок КамАЗ; паливозаправників.

У більшої частини автотранспорту відсутні транспортні маркування, бортові та номерні знаки. Водночас на окремих одиницях військової техніки були номери Західного, Східного, Центрального та Південного військових округів РФ».

Про це повідомляється в четвер на сайті телеканалу «Еспресо.TV».

Як інформував «Щоденний Львів», народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у четвер, що російсько-терористичні війська доукомплектували після втрат військовою технікою та особовим складом.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів