24-та Залізна механізована бригада з Львівщини відбила атаку танків, підбивши три з них, – журналіст (відео)

15:50 22 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: facebook.coma.aleksyeyenko

Воєнний кореспондент телеканалу «Інтер» Роман Бочкала повідомив у четвер: «Воїни 24-ї бригади підбили ворожої танк. На допомогу прийшли три інших. І два з них теж підбили».


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

Журналіст Роман Бочкала повідомив сьогодні, 22 січня: «По Кримському (село в Слов'яносербському районі Луганщини. – «ЩЛ»). 29-й блокпост жорстко обстрілюють. Але конкретно зараз – затишшя. Напружено в районі села Жолобок (також село в Слов'яносербському районі Луганщини. – «ЩЛ») – танки противника в безпосередній близькості. За 31-й йдуть бої і є хороші новини. Воїни 24-ї бригади підбили ворожої танк. На допомогу прийшли три інших. І два з них теж підбили. Коротше, дали сепарам жару. Наші хлопці обіцяють повернути 31-й. Здавати Кримське ніхто не збирається».

Роман Бочкала написав про це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Своєю чергою, народний депутат і командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко повідомив у сьогодні, 22 січня: «29-й блокпост намагалася обійти група ворожих танків. Потрапили під роздачу. Погана видимість через негоду. В результаті мінус один, інші відійшли».

Семен Семенченко написав про це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», 24-та Залізна механізована бригада з Львівщини контролює на Луганщині 29-й блокпост і веде бої за 31-й.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів