«Львівтеплоенерго» запевняє, що регулює подачу опалення відповідно до погодних умов

17:10 22 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, їй розповіли в ЛМКП «Львівтеплоенерго», що температура подачі теплоносія регулюється відповідно до температури зовнішнього середовища.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 22 січня, «Щоденному Львову», що «Львівтеплоенерго» регулює подачу тепла відповідно до погодних умов. У повідомленні також конкретизують:

У ЛМКП «Львівтеплоенерго розповіли: «Ми проводимо щоденний моніторинг температури зовнішнього повітря і регулюємо температуру подачі теплоносія відповідно до погодних умов».

Як також акцентують у підприємстві, більша частина їхніх споживачів – близько 80% – мають теплові лічильники, і наявність вузла обліку теплової енергії дає можливість мешканцям таких будинків самим регулювати температуру теплоносія у своєму будинку. В ЛМКП «Львівтеплоенерго» пояснюють: «До прикладу, візьмемо Шевченківський район Львова. Подачу тепла мешканцям тут забезпечує ТЦ «Північна», яка знаходиться біля с. Муроване. Хвиля подачі теплоносія від ТЦ «Північної» до будинків триває, в середньому, 4 години. Тобто, коли на ТЦ «Північна» понижують температуру, то лише через 4 години це зможуть відчути мешканці в квартирах. Тому регулювання температури тепла безпосередньо в будинку є ефективнішим і швидшим».

Нагадаємо, на обслуговуванні у ЛМКП «Львівтеплоенерго» знаходиться 165 закладів освіти, 50 установ охорони здоров’я та 1627 житлових будинків».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів