Львів’яни вшанували новітніх Героїв України (відео)

13:58 22 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Олександр Мазуренко / прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 22 січня, на Личаківському кладовищі відбулись покладання квітів на полі почесних поховань № 67 (могила Юрія Вербицького); Меморіалі воїнам Української Галицької Армії; каплиці, де похований Президент Національної Ради ЗУНР Євген Петрушевич та на місці поховання воїнів АТО на полі почесних поховань № 76 (могили воїнів АТО).


Відео: Андрій Андрух / прес-служба Львівської обласної ради

У прес-службі ЛМР повідомили в четвер «Щоденному Львову», що сьогодні, 22 січня, на Личаківському кладовищі відбулись покладання квітів на полі почесних поховань № 67 (могила Юрія Вербицького); Меморіалі воїнам Української Галицької Армії; каплиці, де похований Президент Національної Ради ЗУНР Євген Петрушевич та на місці поховання воїнів АТО на полі почесних поховань № 76 (могили воїнів АТО). У повідомленні також зазначено:

«Очільники міста й області разом з громадою міста вшанували пам’ять Героїв. На Личаківському кладовищі відбулось також покладання квітів до могили Героя України, Героя Небесної Сотні Юрія Вербицького.

В рамках відзначення Дня Соборності, також відбулось покладання квітів до Меморіалу воїнів Української Галицької Армії, каплиці президента Національної Ради ЗУНР Євгена Петрушевича, могил загиблих під час проведення антитерористичної операції на Сході України та могил учасників Революції гідності на Личаківському кладовищі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів